Πρώτη μέρα με φαβορί και εκπλήξεις

Πρώτη μέρα με φαβορί και εκπλήξεις

Προγνωστικά Euroleague: Επανέρχεται ο Παναγιώτης Δογαντζής με σημεία από την Euroleague.

Καλημέρα σε όλους. 13η αγωνιστική για τη Euroleague και στα προγνωστικά Euroleague, θα αναλύσουμε κάποιες από της αναμετρήσεις της ημέρας.

 

ΤΣΣΚΑ vs Παναθηναϊκός

Στο πρώτο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ (7-5) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (3-9). Η ρωσική ομάδα ήταν κάκιστη στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν όμως, με ένα ξέσπασμα του Κλάιμπερν και με τις αυτοκτονικές τάσεις που έδειξαν οι Γερμανοί, κατάφεραν να κερδίσουν με 77-74. Ο Κλάιμπερν ήταν εξαιρετικός με 17 πόντους.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στη Ζενίτ με 70-64. Εξαιρετικός ο Παπαγιάννης με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ. Η επάνοδος του Νέντοβιτς έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα. Αμφίβολος ,αλλά λογικά εκτός, ο αρχηγός Παπαπέτρου.

 

Εκτίμηση: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Η ΤΣΣΚΑ ψάχνει μία καλή εμφάνιση για να πάρει τα πάνω της. Ο φετινός Παναθηναϊκός ,αν και ανεβασμένος τελευταία , δεν μπορεί να αντέξει στο άκρως ποιοτικότερο ρόστερ των Ρώσων. Εμείς θα πάμε με δύο επιλογές. Μία είναι η νίκη των Ρώσων με χάντικαπ διψήφιας διαφοράς. Η άλλη είναι ένα ειδικό παίκτη. Ο Αλεξέι Σβεντ ψάχνεται στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ. Οι άμυνες ζώνης που χρησιμοποιείται από τον κόουτς Πρίφτη είναι ότι πρέπει για να ξεμπουκώσει ο Ρώσος σούπερσταρ. Εμείς θα πάρουμε το over 8,5 πόντων σε συνδυασμό με το over 2,5 ασίστ. 

 

Ζαλγκίρις vs Μπασκόνια

Εδώ δεν θα ασχοληθώ με σημείο καθώς, είναι η πιο πονηρή αναμέτρηση της αγωνιστικής. Θα πάω με το αγαπημένο μου combo που με έχει δικαιώσει τρεις σερί αγωνιστικές. Ο Εντγκάρας Ουλάνοβας ,με το ιδιαίτερο στυλ που σουτάρει, παίζει πολύ και μπαίνει δυνατά σε όλες τις φάσεις.

Με τον Ζντοβτς έχει βρει τον εαυτό του. Όσο μας δικαιώνει εμείς θα τον ποντάρουμε. Το over 5,5 πόντοι σε συνδυασμό με το over 2,5 ριμπάουντ θα το εμπιστευτούμε και ας είναι λίγο τσιμπημένο το όριο πόντων.

 

 

Μπάγερν vs Βιλερμπάν

Τέλος στα προγνωστικά Euroleague με την αναμέτρηση της Μπάγερν (5-7) με την Βιλερμπαν (5-7). Η Μπάγερν ήταν εξαιρετική στη Μόσχα όμως, η ανωτερότητα του Κλάιμπερν την ανάγκασε στην 7η ήττα της με 74-77. Ο Χίλιαρντ ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 28 πόντους.

Από την άλλη, η Βιλερμπάν πέτυχε τεράστιο διπλό ,στην έδρα της Μονακό, με 85-84. Η νίκη ήρθε με buzzer beater τρίποντο από το κέντρο του Χάουαρντ, ο οποίος ήταν και πρώτος σκόρερ του αγώνα με 23 πόντους.

 

Εκτίμηση: Η Βιλερμπάν είναι πολύ αθλητική ομάδα κάτι το οποίο δεν βολεύει τη Μπάγερν. Σήμερα η γαλλική ομάδα θα έχει επιστροφές οπότε θα της δοθεί μία έξτρα ώθηση ιδιαίτερα στο σκοράρισμα. Εμείς θα πάμε σε δύο value επιλογές. Η μία είναι το over 73,5 πόντοι της Βιλερμπάν. Η δεύτερη είναι η over 0,5 ασίστ του Αντετοκούνμπο. Ο ψηλός της Βιλερμπάν θα πάρει χρόνο συμμετοχής καθώς, ταιριάζει απόλυτα στο βασικό σέντερ της Μπάγερν Οθέλο Χάντερ. Λόγω του ότι δεν είναι και ο καλύτερος ψηλός στο ποστ παιχνίδι θα χρειαστεί να σπάσει πολλές μπάλες. Εμείς θέλουμε μία από αυτές να γίνει ασίστ.

 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός
Σβεντ over 8,5πόντοι & over 2,5 ασίστ
1.98
BET: 15 units
Μονό
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός
1 (-12,5)
1.90
BET: 20 units
Combo
20:00
Ζαλγκίρις - Μπασκόνια
Ουλάνοβας over 5,5 πόντοι & over 2,5 ριμπάουντ
2.75
BET: 30 units
Μονό
20:30
Μπάγερν - Βιλερμπάν
Βιλερμπάν over 73,5
2.02
BET: 15 units
Μονό
20:30
Μπάγερν - Βιλερμπάν
Αντετοκούνμπο over 0,5 ασίστ
3.00
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις