Το καφενείο και η Θεοπίστη

Το καφενείο και η Θεοπίστη

Δεν έχει Τσαμπιολί, αλλά καλές και οι εμβόλιμες, θαρρώ...

Σαν να συνήλθαμε λιγάκι, με την αντεράρα εις τη Μαδρίτη αλλά και τα γκολάκια που δεν τσιγκουνεύτηκε η Ρεάλ. Τονώθηκε ολίγον η μπάνκα, επιστρέφει η στήλη προγνωστικά ποδόσφαιρο από Αγγλία και Ιταλία.

Προγνωστικά ποδόσφαιρο: Το καφενείο και η… Θεοπίστη

Ντάξει, δεν την λες και απροσδόκητη την ήττα της Νιουκάστλ από την Άρσεναλ, αλλά πρέπει κάποτε βρε Έντι μου να έρθει και ο σεφτές.

Οι καρακάξες φιλοξενάνε απόψε τη Νόριτς, που θεωρητικά είναι το μεγαλύτερο καφενείο της Πρεμιερλί. Τελευταίες τρεις αγωνιστικές βέβαια, δεν έχουνε χάσει ούτε μια φορά.

Είναι καλές οι πιθανότητες για την πρώτη ασπρόμαυρη νίκη εφέτος, αλλά όχι και στο δίμπαλο ο άσος βρε ντουγάνια. Ποια Νιουκάστλ τώρα, δεκατρία ματς δίχως νίκη έχουνε και μου πουλάτε τόσο χαμηλά τη νίκη της; Δεν βλέπω βέβαια και διπλό, οπότε ένα combίδιον με μη ήττα γηπεδούχων και τουλάχιστον δύο τεμάχια εις το ματς θα το ρίξουμε.

Εις την Ιταλίαν, η Αταλάντα υποδέχεται τη Βενέτσια με τη φόρα από την τεράστια νίκη με τη Γιουβέντους εκτός έδρας. Φυσιολογικά ηττηθήκανε από την Ίντερ οι νεοφώτιστοι, που νωρίτερα είχανε πάρει εφτά βαθμούς σε τρία ματσάκια και μαζί ανάσα βαθιά.

Θα θελήσει να καθαρίσει γρήγορα η ομάδα του Γκασπερίναρου, υψηλά οι αποδόσεις για τουλάχιστον δύο τεμάχια πριν την ανάπαυλα. Δεν μας χαλά σε ασιατικόν, για να πάρουμε και κάνα ψιλό πίσω άμα καταλήξει μία φορά μονάχα στο πλεχτό η μπαλίτσα.

Κι ας τα βάλουνε και οι Βενετσιάνοι τα γκολ, που το καλοκαίρι είχανε δώσει την Ελληνίδα θεά, Θεοπίστη, να παρουσιάσει τη φανελάρα τους… Βίβα Βενέτσια!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:30
Αταλάντα-Βενέτσια
Over 1,25 ΑΗ στο 1ο ημίχ.
1.90
BET: 12 units
Μονό
21:30
Νιουκάστλ-Νόριτς
1Χ & over 1,5
1.70
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις