Οι φιλοξενούμενοι κινούν τα νήματα

Οι φιλοξενούμενοι κινούν τα νήματα

Γεμάτη η αγωνιστική ημέρα στην Serie A και έχουμε πληθώρα επιλογών στα προγνωστικά Ιταλίας

 Αγωνιστικών συνέχεια

Βρισκόμαστε σε ένα σημείο του πρωταθλήματος που οι ομάδες αγωνίζονται συνεχώς και έτσι είναι αρκετά ξεκάθαρη η εικόνα στα προγνωστικά Ιταλίας. Στις σημερινές αναμετρήσεις οι φιλοξενούμενοι έχουν τα ηνία και από αυτούς θα εξαρτηθούν τα αποτελέσματα.

 Σαμπντόρια – Βερόνα

Οι φιλοξενούμενοι κινούν τα νήματα Η Σαμπντόρια έρχεται από διπλό ψυχολογίας και φαίνεται να σήκωσε κεφάλι. Οι παίκτες έδειξαν πως δεν του αξίζει μία τόσο χαμηλή θέση στην βαθμολογία και περιμένω από εδώ και πέρα να ανεβαίνουν, όλο και περισσότερο. Δεν περιμένω να πάρουν τα μυαλά τους αέρα και να ανοιχτούν, όμως περιμένω να ρισκάρουν όσο χρειάζεται. Κόντρα στην άμυνα της Βερόνα θα βρουν χώρους και είναι πολύ επικίνδυνοι σαν ομάδα εντός της αντίπαλης περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι κινούν τα νήματα Η Βερόνα πετάει στα σύννεφα. Πέντε αναμετρήσεις αήττητη και πολύ καλές εμφανίσεις επιθετικά. Αυτό βέβαια δεν ισχύει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, καθώς εκεί υπάρχει πρόβλημα. Φέτος δεν έχει νίκη εκτός. Σκοράρει μεν, όμως είναι αρκετά κακή αμυντικά. Γενικότερα ρισκάρει πολύ όταν επιτίθεται με αποτέλεσμα να αφήνει κενά στην άμυνα. Ο Σιμεόνε είναι σε τρομερή φόρμα και μένει να δούμε αν θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

 Έμπολι – Φιορεντίνα

Οι φιλοξενούμενοι κινούν τα νήματαΗ Έμπολι δείχνει πως έχει ό,τι χρειάζεται για να μείνει στην κατηγορία. Επιθετικά είναι αρκετά καλή και βρίσκει συχνά δίχτυα, όμως αμυντικά έχει κενά. Στην έδρα της δεν είναι και τόσο καλή, μιας και μετρά μόλις μία νίκη. Επιθετικά έχει πλάνο και συνήθως επιτίθεται από τα πλάγια, ενώ συνηθίζει να δοκιμάζει σουτ εκτός περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι κινούν τα νήματαΗ Φιορεντίνα έρχεται από τρομερή νίκη, κόντρα στην Μίλαν. Η υπόθεση Βλάοβιτς φαίνεται να οδηγείται σε σήριαλ, όμως ο Σέρβος δεν δείχνει να επηρεάζεται. Εκτός έδρας βέβαια τα πράγματα δεν πάνε καλά. Τρείς συνεχόμενες ήττες, όλες με 1-0. Περιμένω να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να ψάξει επιθετικά τον Βλάοβιτς.

 Βενέτσια – Ίντερ

Οι φιλοξενούμενοι κινούν τα νήματαΤρομερές στιγμές ζουν στην Βενέτσια, μετά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους. Τα πράγματα πάνε καλά και μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο φορμαρισμένος Οκερέκε. Εντός έδρας είναι αρκετά δυνατή και σίγουρα δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο. Περιμένω, όπως πάντα, σκληρό παιχνίδι και πολλές κάρτες. Αρκετά καλό το over της Novibet, στα 13,5 φάουλ.

Οι φιλοξενούμενοι κινούν τα νήματαΗ Ίντερ είναι αρκετά φορμαρισμένη. Οκτώ αναμετρήσεις χωρίς ήττα, Ευρωπαϊκή πρόκριση και κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Περιμένω ένα μικρό ροτέισον από τον Ιντζάγκι, το οποίο και βρίσκω απολύτως λογικό. Τζέκο και Λαουτάρο θα δούμε μάλλον μπροστά και ο Βόσνιος μοιάζει να είναι η μεγαλύτερη απειλή των «Νερατζούρι». Αμυντικά βέβαια έχει κενά, ειδικά εκτός έδρας, καθώς στο πρωτάθλημα έχει δεχθεί γκολ σε όλες σχεδόν τις αναμετρήσεις της.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
16:00
Σαμπντόρια - Ελλάς Βερόνα
Χ
3.65
BET: 5 units
Μονό
16:00
Έμπολι - Φιορεντίνα
Να κερδίσει η φιλοξενούμενη με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.91
BET: 10 units
Φάουλ
21:45
Βενέτσια - Ίντερ
Βενέτσια over 13,5 φάουλ
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις