Κίνητρο και ποιότητα στην τιμή του 2.37!

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το παιχνίδι Γκραν Κανάρια - Χιρόνα έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Έδρα και κίνητρο είναι ο οδηγός!

Καλησπέρα σε όλους. Πλούσιο το πρόγραμμα σήμερα από το ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο εμείς στρέφουμε την προσοχή μας σε προγνωστικά μπάσκετ από το παιχνίδι της Γκραν Κανάρια με τη Χιρόνα (22:30).

Η Γκραν Κανάρια διανύει μια αρκετά καλή σεζόν, καθώς δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 20-12, σε αντίθεση με τη Χιρόνα που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν και πλέον βρίσκεται στην 14η θέση με ρεκόρ 12-20, σφραγίζοντας όμως την παραμονή της στην κατηγορία.

Το σύνολο του Γιάκα Λάκοβιτς στο προηγούμενο ματς αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα και ηττήθηκε στη Βαρκελώνη μετά από παράταση με 95-89, δείχνοντας τη δυναμική του, αν και οι «μπλαουγκράνα» είχαν και κούραση από τα play offs της Euroleague. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη προέρχεται από μία σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση επί της Μπασκόνια με 96-92. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η Χιρόνα στον πρώτο γύρο πανηγύρισε εύκολη νίκη με 88-64, όμως το δεύτερο ματς τους, έχει τελείως διαφορετικές συνθήκες.

Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες

Αμφότερες θέλουν τη νίκη, η καθεμιά για διαφορετικό σκοπό. Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά θέλει να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα για τα play offs της ACB, σε μια σεζόν που ο ευρωπαϊκός στόχος, αυτός του EuroCup, πήγε… περίπατο από την αρχή των νοκ-άουτ παιχνιδιών μετά τον αποκλεισμό από την Μπεσίκτας. Στον αντίποδα, η Χιρόνα δεν ξεκίνησε ιδανικά τη χρονιά, όμως μετά την έλευση του Έλληνα προπονητή, παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, έχει κάνει σωστές προσθήκες και πλέον ως αδιάφορη στη βαθμολογία, είναι επικίνδυνη για… τα πάντα.

Για το πρωτάθλημα της ACB, η Γκραν Κανάρια φέτος σκοράρει με 92,3 πόντους στο «σπίτι» της, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι του κόουτς Κατσικάρη φέτος δέχονται περίπου 90 πόντους μακριά από την έδρα τους. Το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρo και για αυτό εμείς θα επιλέξουμε, λόγω και της διαφοράς στην ποιότητα των δυο ομάδων, τον άσο σε συνδυασμό με το over 167,5 στο 2.37.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Combo
22:30
Γκραν Κανάρια - Χιρόνα
1 & over 167,5
2.37
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις