Μπάγερν Μονάχου από 3.10 έως 16.50

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στη Μπενφίκα έχει στη στήλη του ο Funbetάκιας για το βράδυ της Τρίτης.

Τρένο η αρμάδα του Νάγκελσμαν

Μα τι γκίνια είχαμε το Σάββατο; Να προηγείται νωρίς η Πάλας μέσα στο Μάντσεστερ επί της Σίτι και να μένει 0-1 στο ημιχρόνιο. Ε ντροπή ρε παιδιά, μην παίζετε μαζί μας. Η κάβα όμως δεν έπεσε αρκετά και στα προγνωστικά της Τρίτης θα την εκτοξεύσουμε εκ νέου, επιλέγοντας δύο σημεία από την λατρεμένη Μπάγερν Μονάχου.

Εχουμε και λέμε λοιπόν, 4η αγωνιστική για το UEFA Champions League και η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Μπενφίκα. Οι Βαυαροί έπαιξαν μονότερμα τους Πορτογάλους στη Λισσαβόνα, προηγήθηκε στο 70 (!) και στη συνέχεια έβαλε ακόμη τρία, επικρατώντας με 4-0.

Το Σάββατο πέρασε με 5-2 από μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται, δηλαδή από αυτή της Ουνιόν Βερολίνου. Ακόμη και χωρίς τον Νάγκελσμαν στον πάγκο της, η ομάδα του Μονάχου κάνει πλάκα. Ουσιαστικά δεν βλέπει αντιπάλους σε πολλούς αγώνες της. Στην αντίπερα όχθη, η Μπενφίκα είναι ντεφορμέ. Μετράει δύο σερί χηνάρια, 1-1 κόντρα στην Εστορίλ για το πρωτάθλημα και 3-3 με τη Γκιμαράες για το κυπελλάκι. Προηγουμένως, είχε περάσει με δυσκολία από την έδρα της Βιζέλα (1-0).

Στο διά ταύτα, εξαιρετικοί οι γηπεδούχοι, ψάχνουν τα πατήματά τους οι φιλοξενούμενοι. Εκτίμηση πως το τελικό σκορ θα πάρει μεγάλες διαστάσεις, αλλά η Μπάγερν θα ανοίξει το σκορ από το πρώτο μέρος. Δεν θα δυσκολευτεί δηλαδή όσο στην Πορτογαλία. Νταμπλ ζαριά λοιπόν, μια πιο σέιφ (με βάση τα δεδομένα μου) στο 3.10 και μια μπόμπιτσκα στο 16.50.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

 

Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Μπενφίκα
1 ημίχ. / 1 τελ. & over 3,5 & over 1,5 στο 1ο ημίχ.
3.10
BET: 15 units
Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Μπενφίκα
Ακριβές σκορ: 5-1
16.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις