Με βαρόμετρο το κίνητρο

Προγνωστικά

Στο κίνητρο και τη φόρμα στηρίζει ο Talisman τα σημερινά προγνωστικά του στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Προγνωστικά σε όλη την Ευρώπη

Καλημέρα σας φίλοι μου! Μετά την τρομερή επιτυχία της στήλης την προηγούμενη αγωνιστική με εφτά σωστά προγνωστικά από έξι αναμετρήσεις, πάμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί. Οκτώ αναμετρήσεις από όλη την Ευρώπη στο μικροσκόπιο μου σήμερα, με αρκετές επιλογές να προκύπτουν και πάλι.

Δεν τους παίρνει για άλλη γκέλα

Αρχή από τα δικά μας, τα «σουπερλιγκάτα». Στη Λαμία, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ατρόμητο, σε μια αναμέτρηση ουραγών. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς, με τους γηπεδούχους να έχουν τρεις παραπάνω. Αναμφίβολα κανείς δεν θα περίμενε οι φιλοξενούμενοι να βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση μετά από επτά αγωνιστικές, ενώ ούτε η αλλαγή προπονητή απέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στενεύουν τα περιθώρια όμως και ίσως η ομάδα της Λαμίας να προσφέρεται για να δώσει αυτή την ένεση που χρειάζονται οι παίκτες του Παράσχου. Στο 1.70 εκτιμάται το ασιατικό +0,25 του Ατρομήτου, με μισή πληρωμή σε περίπτωση ισοπαλίας.

Λίγο αργότερα στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στην Τρίπολη από τον Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα έχουν στόχο να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν τρομάζει ο φετινός ΟΦΗ, αν και εκτός έδρας παραμένει αήττητος με δύο ισοπαλίες και μια νίκη. Αυτό το σερί κάποια στιγμή θα τελειώσει και θεωρώ πολύ πιθανό να συμβεί εδώ, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό εντός έδρας αντίπαλο. Στο 1.65 ο άσος, που αν συνδυαστεί με το over 1,5 ανεβαίνει περί το 2.15!

Ντέρμπι σε Ιταλία και Ισπανία

Στην La Liga το βράδυ (22:00) έχουμε το ντέρμπι των Βάσκων ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Τέσσερις νίκες εντός έχουν οι γηπεδούχοι όλες με το ίδιο σκορ (1-0) και μια ισοπαλία με 0-0. Είναι φανερό πως στηρίζουν πολλά στην αμυντική τους λειτουργία για θετικό αποτέλεσμα, όντες αήττητοι στις 11 πρώτες αγωνιστικές. Αντίστοιχη τακτική ακολουθούν και οι φιλοξενούμενοι, ειδικά στα εκτός έδρας, με τέσσερις ισοπαλίες και μια νίκη, όλα στο under 2,5. Στο ίδιο μοτίβο βλέπω να πηγαίνει και το ντέρμπι. Χαμηλό σκορ, με οριακό νικητή (αν υπάρξει) την Ρεάλ. Έχει την έδρα, αμυντικά είναι πιο σταθερή και η παράδοση είναι με το μέρος της. Στο 1.88 η νίκη της Σοδιεδάδ με ασιατικό χάντικαπ -0,25.

Βαθμολογικό ντέρμπι και στην Ιταλία. Η Μίλαν ταξιδεύει στην Ρώμη με στόχο να αυξήσει την απόσταση της από την ομάδα του Μουρίνιο. Αήττητη σε 10 αγώνες η ομάδα του Πιόλι και με 28 βαθμούς ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τη Νάπολι. Εννέα πόντους πίσω η Ρόμα, που ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από την εξάρα στη Νορβηγία. Αμφότερες λατρεύουν τα γκολ στο δεύτερο μέρος, με 19 από τα 28 γκολ σε αναμετρήσεις των γηπεδούχων και 17 από τα 32 των φιλοξενούμενων να έχουν σημειωθεί μετά την ανάπαυλα. Σε απόδοση διπλασιασμού το over 1,5 στο δεύτερο ημίχρονο.

Στήριξη στην φόρμα

Στην Γαλλία, η εκπληκτική για τα δεδομένα της φέτος Ναντ, φιλοξενείται στην έδρα της πάντα μαχητικής Μονπελιέ, η οποία ωστόσο διανύει το χειρότερο ξεκίνημα της στην Ligue 1 από το 2016. Με μόλις 13 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση, παρά το σερί των πέντε αήττητων εντός έδρας. Αντίθετα η Ναντ είναι μόλις τρεις πόντους πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και αποδίδει αρκετά καλά στο χορτάρι. Οι στοιχηματικές δίνουν ως φαβορί την Μονπελιέ, ενώ θα περίμενα λίγο πιο ισορροπημένες αποδόσεις. Βρίσκω αξία στην κόντρα του άσου λοιπόν, με το ασιατικό +0,25 της Ναντ να είναι στο 1.88.

Προγνωστικά με ποντάρισμα στο κίνητρο

Τέλος, θα κλείσουμε με την αγαπημένη Σκανδιναβία, γιατί στήλη Talisman χωρίς προγνωστικά από Νορβηγία και Σουηδία δε γίνεται (χεχε). Στις 19:00 η Βίκινγκ υποδέχεται την Σάρπσμποργκ με τους γηπεδούχους να κυνηγούν την ευρωπαϊκή έξοδο και με μια νίκη εδώ έχουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην 3η θέση. Αδιάφορη (θεωρητικά) η φιλοξενούμενη, που εκτός έδρας έχει 8 ήττες σε 12 ματς. Κλείνει και προς το over 2,5 ο αγώνας, αφού οι εντός έδρας αναμετρήσεις της Βίκινγκ αγγίζουν τα 4 γκολ κατά μέσο όρο. Στο 1.82 το combo του άσου με over 1,5, στο 2.15 σε συνδυασμό με το over 2,5.

Στην Allsvenskan η μάχη για τον τίτλο παραμένει καυτή. Τζουγκάρντεν και Έλφσμποργκ βρίσκονται στο κατώφλι της Μάλμε, αλλά για να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής χρειάζονται να φύγουν με νίκες από τις έδρες των Έρεμπρο και Νόρκεπινγκ αντίστοιχα. Εύκολη δουλειά περιμένω να έχει η Τζουγκάρντεν, καθώς θα βρει απέναντι της μια ομάδα υποβιβασμένη με το 1,5 πόδι. Χαμηλά το διπλό (1.44), αλλά μαζί με το over 1,5 φτάνει το 1.65, not bad! Από την άλλη, η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας στο σουηδικό πρωτάθλημα, αδικείται από τις αποδόσεις για νίκη στην έδρα της Νόρκεπινγκ. Με κίνητρο τον τίτλο (ή έστω την ευρωπαϊκή έξοδο) το διπλό ποντάρεται σε απόδοση 2.60. Θα κινηθώ λίγο πιο safe βέβαια, με ττην επιλογή της Έλφσμποργκ στο +0,25 στο 1.70.

Συνοψίζοντας, στο σύνολο κάτι παραπάνω από 700 λέξεις για τα οκτώ ματς. Ακολουθεί το πινακάκι με τις επιλογές, τους συνδυασμούς και τα πονταρίσματα. Φυσικά, εσείς είστε ελεύθεροι να επιλέξετε ό,τι σας αρέσει. Καλή τύχη!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 3.20
15:00
Λαμία - Ατρόμητος
2 (+0,25 ΑΗ)
1.70
16:00
Μονπελιέ - Ναντ
2 (+0,25 ΑΗ)
1.88
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 2.81
16:00
Νόρκεπινγκ - Έλφσμποργκ
2 (+0,25 ΑΗ)
1.70
18:30
Έρεμπρο - Τζουγκάρντεν
2 & over 1,5
1.65
BET: 10 units
Combo
17:15
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
1 & over 1,5
2.15
BET: 15 units
Combo
19:00
Βίκινγκ - Σάρπσμποργκ
1 & over 1,5
1.85
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.76
21:45
Ρόμα - Μίλαν
Over 1,5 στο 2ο ημίχ.
1.99
22:00
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αθλ. Μπιλμπάο
1 (-0,25 ΑΗ)
1.88
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις