Παρακαλώ υποδεχτείτε τους Bengals!

Παρακαλώ υποδεχτείτε τους Bengals!

Week 8 με κύριο θέμα τους υπερηχητικούς Bengals, ένα «λάθος» όριο και μια έκπληξη!

Αποχή την περασμένη εβδομάδα από τα προγνωστικά NFL και ευτυχώς, διότι σχεδόν όλα τα φαβορί είτε έχασαν είτε δεν επιβεβαίωσαν το υπέρ τους handicap. Επιστρέφουμε δριμύτεροι λοιπόν για την όγδοη εβδομάδα του NFL.

Υπερηχητικοί Bengals παρελαύνουν

Μια καταστροφική χρονιά για τους Jets χειροτέρεψε την περασμένη εβδομάδα όταν ο QB Zach Wilson τραυματίστηκε στο γόνατό του στην ήττα από τους Patriots. Ο QB Mike White για πρώτη του φορά στην καριέρα του ξεκινάει ενάντια στους Bengals που μόλις διέλυσαν τους Ravens εκτός έδρας και έβαλαν δύσκολα στον υποψήφιο MVP του NFL Lamar Jackson.

Οι Jets επιθετικά δεν προσφέρουν κάτι και η άμυνα τους δεν μπορεί να παίζει όλη την μέρα. Αντίθετα η επίθεση των Bengals δείχνει σε τρομερή κατάσταση και η άμυνα είναι σταθερή. Με τον Burrow σε άλλο ένα καλό βράδυ και την παρέα του στην επίθεση να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις, η ομάδα του Σινσινάτι αναμένεται να κάνει παρέλαση στη Νέα Υόρκη.

Προγνωστικά NFL: Λάθος στα όρια

Πραγματικά πιστεύαμε ότι η νεανική άμυνα της Καρολίνα θα ήταν από τις καλύτερες φέτος, μετά από μερικά μεγάλα παιχνίδια στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αυτό έχει αλλάξει τις τελευταίες εβδομάδες, αφού δέχτηκαν 36, 21, 34 και 25 πόντους σε τέσσερις συνεχόμενες ήττες, αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ, οι Falcons δείχνουν να βρίσκουν το ρυθμό τους στην επίθεση, σκοράροντας 30, 27 και 30 πόντους στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, αντίστοιχα. Η ομάδα της Ατλάντα έχει πολύ χειρότερη άμυνα από την Καρολίνα, οπότε εφόσον ο Sam Darnold και οι Panthers μπορούν να είναι τουλάχιστον ικανοί στην επίθεση, αυτό το σχετικά χαμηλό όριο θα πρέπει να επαληθευτεί εύκολα.

Ρίσκο για την έκπληξη

Η άμυνα των Βίκινγκς είναι πολύ καλύτερη από αυτή του 2020. Πιέζει αρκετά τους αντίπαλους quarterbacks και στατιστικά είναι μία από τις καλύτερες της λίγκας φέτος. Η επίθεση τους είναι εξαιρετική αν έχει σε καλό βράδυ τον Dalvin Cook, με τον Kirk Cousins να είναι αρκετά πιο ώριμος και σταθερός από προηγούμενες σεζόν.

Πέφτει πάνω όμως σε μία από τις καλύτερες οffensive lines του NFL. Αυτή των Cowboys. Αν η αμυντική front line της Μινεσότα δεν καταφέρει να περιορίσει τον Dak Prescott, αυτός και η υπερηχητική του επίθεση θα δώσουν μια παράσταση καριέρας.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.90
19:00
ATL Φάλκονς - CAR Πάνθερς
Over 41,5
1.68
19:00
NY Τζετς - CIN Μπένγκαλς
2 (-9,5)
1.72
BET: 20 units
Μονό ρίσκου
02:20
MIN Βίκινγκς - DAL Κάουμποϊς
2
2.40
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις