Αλλαγές από Ντεσάμπ ενόψει Πορτογαλίας

Αλλαγές από Ντεσάμπ ενόψει Πορτογαλίας

Μετά τις νίκες του Βελγίου (2-0 επί της Φινλανδίας) και της Αυστρίας (1-0 επί της Ουκρανίας), η Γαλλία εξασφάλισε μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2020. Ακόμη και σε περίπτωση που ηττηθούν από τους Πορτογάλους, οι Γάλλοι θα περάσουν στη φάση των «16», ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Έτσι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν αντιμετωπίζει το άγχος της πρόκρισης και του δίνεται η ευκαιρία να επιλέξει αντίπαλο για την επόμενη φάση, όπως και να ξεκουράσει παίκτες. Παρ’ όλα αυτά ο Γάλλος κόουτς επιζητά την νίκη απέναντι στη Σελεσάο, ώστε η ομάδα του να κατακτήσει την πρώτη θέση και την ευκαιρία να έχει έναν πιο άνετο δρόμο στην πορεία προς τον τελικό.

Ο Ντεσάμπ, λοιπόν, θα διατηρήσει το ίδιο σχήμα σχεδόν, με τρεις μόνο αλλαγές. Ο Μπενζαμέν Παβάρ, θα αντικατασταθεί από τον  22χρονο Ζιλ Κουντέ. Στο άλλο άκρο της άμυνας, αναμένεται να επιστρέψει ο Λούκας Ερναντέζ, καθώς ο Λούκας Ντίν δεν ικανοποίησε με την απόδοση του απέναντι στους Μαγυάρους, ενώ η τρίτη αλλαγή, μάλλον θα αφορά στον Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος θα δώσει την θέση του στην μεσαία γραμμή των «πετεινών», στον Κορεντέν Τολισό.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις