Τι είπε ο Ανρί στον Λουκάκου;

Τι είπε ο Ανρί στον Λουκάκου;

Euro 2020: Ο Τιερί Ανρί επέστρεψε στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Βελγίου και έπιασε…δουλειά! Τα ιδιαιτέρα στον Λουκάκου την ώρα του αγώνα.

Αμέσως μετά το γκολ του Λουκάκου, ένας άλλος -πάλαι ποτέ- μεγάλος σκόρερ των γηπέδων και νυν βοηθός του Μαρτίνεθ, ο Τιερί Ανρί έδωσε συμβουλές στον επιθετικό της Ίντερ. Ο Βέλγος σταρ αφιέρωσε το τέρμα του στον Έρικσεν.

Συγκεκριμένα, στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, στην πρώτη φάση του αγώνα, ο Λουκάκου έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από σέντρα του Μέρτενς. Με γυριστό, δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Κατευθείαν έτρεξε προς την κάμερα, αφιερώνοντας το γκολ στον συμπαίκτη του στην Ιντερ, Κρίστιαν Έρικσεν που συγκλόνισε λίγη ώρα νωρίτερα ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Τη στιγμή που ο πάγκος και οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν το γκολ ο Ανρί «τσάκωσε» τον Λουκάκου και του έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες. Το πλάνο είναι μοναδικό. Άλλωστε, αποκτά άλλη «βαρύτητα» όταν ένας «μπόμπερ» των γηπέδων όπως ο Γάλλος σου δίνει οδηγίες.

Το Βέλγιο κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα στο πρώτο μέρος. Στο 34ο λεπτό, ο Τομά Μενιέ που πέρασε επτά λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο, έστειλε τη μπάλα σαν σε προπόνηση στα δίχτυα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις