Preview. Ολλανδία – Ουκρανία

Ολλανδία - Ουκρανία

Με το παιχνίδι Ολλανδία – Ουκρανία κλείνει το πρόγραμμα της Κυριακής στο Euro 2020. Αν μη τι άλλο, τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση θα έχουν οι «Οράνιε», οι οποίοι με ηγέτη τον Μέμφις Ντεπάι θα θελήσουν να εκκινήσουν με νίκη στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

📅 Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 ⌚ 22:00

🏟️ Γήπεδο: «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», Άμστερνταμ

🚹 Προσέλευση: Ως 21% (χωρητικότητα: 55.500)

🇪🇺 Όμιλος: 3ος. Δείτε το πανόραμα Euro 2020

⚽ Αγώνας: Ολλανδία – Ουκρανία 

🤷‍♂️ Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

💰 Αποδόσεις: 1.62 – 3.70 – 6.10

📺 Μετάδοση: ANT1

🇳🇱 Δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα φιλικά προετοιμασίας ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φρανκ Ντε Μπουρ. Το σύνολο του είναι από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά της διοργάνωσης, καθώς πλην του Μέμφις Ντεπάι, υπάρχει έλλειψη προσωπικοτήτων που θα ηγηθούν του συνόλου. Πρέπει να βγουν μπροστά κι άλλοι αθλητές, όπως ο Φρένκι Ντε Γιονγκ ή ο Βαϊνάλντουμ. Στα θετικά πως υπάρχει μείξη νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Εκτός Euro έμεινε ο τραυματίας Βαν Ντε Μπέεκ, όπως και ο σπουδαίος στόπερ Φαν Ντάικ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στεκέλενμπουργκ – Ντάμφρις, Ντε Φράι, Ντε Λιχτ, Μπλιντ – Φρένκι Ντε Γιονγκ, Κλάασεν, Βαϊνάλντουμ – Μπεργκχάους, Ντεπάι, Λουκ Ντε Γιονγκ.

🇺🇦 Σαν «μάννα εξ’ ουρανού» ήρθε το φιλικό με την Κύπρο, στο οποίο επικράτησαν με 4-0. Ήταν νίκη ψυχολογίας κυρίως και ουσίας κατ’ επέκταση, καθώς σκόραραν παραπάνω από ένα γκολ μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, ήταν και από τις καλύτερες εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον βάσει στατιστικών και τελικών ευκαιριών. Στα θετικά πως βρήκε δίχτυα και ο Γιαρμολένκο της Γουέστ Χαμ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, αλλά δείχνει έτοιμος για το Euro. Εξαιρετική δουλειά έχει κάνει ο ομοσπονδιακός προπονητής Σεβτσένκο, άπαντες γνωρίζουν τον ρόλο τους, αλλά υπάρχει έλλειψη μεγάλου σκόρερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπουσάν – Καραβάεβ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Μικολένκο – Ζίντσενκο, Σιντόρτσουκ – Τσιγκανκόβ, Μαλινόβσκι, Γιαρμολένκο – Γιαρεμτσούκ.

Ήξερες ότι…

  • Μόλις 2 ισοπαλίες στα τελευταία 22 σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης μετράει η Ολλανδία.
  • Η Ουκρανία μετράει 5 σερί ήττες σε τελική φάση Euro. Το αρνητικό ρεκόρ κατέχει η Γιουγκοσλαβία με 6 διαδοχικές ήττες.
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις