Ο Βέλγος και ο Ισπανός

προγνωστικά

Προγνωστικά Champions League

Η Μάντσεστερ Σίτι έφτιαξε φέτος την τύχη της και για πρώτη φορά βρίσκεται στον τελικό του Champions League, χάρη και στην τακτική έμπνευση του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Ισπανός έχει ένα σούπερ «οπλοστάσιο» στην επίθεση με Αγουέρο, Γκάμπριελ Ζεσούς και Φεράν Τόρες, ωστόσο δεν ξεκινά κανέναν στην ενδεκάδα, προτιμά να έχει ως «ψευτοεννιάρι» τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος με τέσσερα γκολ ανταποκρίνεται έξοχα στις απαιτήσεις. Εκτελεί ασφαλώς και τα στημένα, έχει πολλές πιθανότητες να σκοράρει κόντρα στην Τσέλσι, το 3.60 στο anytime γκολ του μπαίνει στα προγνωστικά Champions League.

Από εκεί και πέρα, διαιτητής του τελικού είναι ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ. Ο 44χρονος ρέφερι είναι από τις πλέον έμπειρες «σφυρίχτρες» στην Ευρώπη και μάλιστα με τον συμπατριώτη του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει κοντραριστεί στο παρελθόν, τον είχε αποβάλει πριν τρία χρόνια στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Λαόθ στη φετινή σεζόν προστρέχει συχνά στην «άσπρη βούλα», σε έξι ματς στο Champions League έχει υποδείξει πέντε πέναλτι, αυτή θα είναι και η επιλογή, σε τιμή 2.80 στα προγνωστικά Champions League.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Ντε Μπρόινε anytime scorer
3.60
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Καταλογισμός πέναλτι
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις