Τα φιλικά της Σουηδίας

Εθνική Σουηδίας

Μετά την απόφαση ότι η βάση της Εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα είναι το Gothia Park Academy στο Γκέτεμποργκ, η ομοσπονδία προέβη σε ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Την Τρίτη 18 του μήνα, ο Γιάννε Άντερσον θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στην προεπιλογή για την τελική φάση, με πολλά ονόματα ακόμα και σήμερα, τέσσερις ημέρες πριν, να αποτελούν ερωτηματικό στο αν θα είναι ή όχι σε αυτή την λίστα.

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στις 23 Μαΐου το απόγευμα στο ξενοδοχείο στην πόλη Μποσταντ της Νότιας Σουηδίας, αλλά λόγω του ότι διεξάγεται η όγδοη αγωνιστική της Allsvenskan, (22,23 και 24 Μαΐου), οι ποδοσφαιριστές που θα είναι στην προεπιλογή θα ενσωματωθούν αμέσως μετά το τελευταίο τους παιχνίδι, και θα πάρουν μέρος στο πρώτο στάδιο επιλογής που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 – 28 Μαΐου.

Στις 28 το απόγευμα, η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί από το Μποσταντ στη Στοκχόλμη αεροπορικώς, εκεί όπου την επόμενη μέρα θα δώσει το πρώτο από τα δύο φιλικά προετοιμασίας απέναντι στην Εθνική ομάδα της Φιλανδίας στο Friends Arena με ώρα έναρξης 18:00 τοπική.

Στη συνέχεια θα υπάρχουν  ημέρες ξεκούρασης, εκτός από κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις, με την ομάδα να περνάει στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, που θα γίνει στην Στοκχόλμη από 1 Ιουνίου το απόγευμα έως 5 Ιουνίου το πρωί. Την ίδια ημέρα θα δώσει το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι πριν την τελική φάση, πάλι στο Friends Arena στις 20:45 τοπική ώρα, απέναντι στην Εθνική ομάδα της Αρμενίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα υπάρχουν και φίλαθλοι στις εξέδρες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις