Κάρτερ σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή

Κάρτερ σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή

Σκούπα Λαυρίου και ΑΕΚ ή παράταση στην αγωνία από Κολοσσό και ΠΑΟΚ; Οι δεύτεροι αγώνες των προημιτελικών των πλέι-οφ ξεκινάνε σήμερα με αγώνες σε Ρόδο και Πυλαία και ιδού οι προτάσεις μου.

Από το ματς της Ρόδου θα επιλέξω έναν παίκτη – αποκάλυψη στη φετινή σεζόν της Α1 τον Άλφα Ντιαλό. Ο Αφρικανικής καταγωγής ψηλός του Λαυρίου του χρόνου θα παίζει σε πιο μεγάλη ομάδα και ίσως σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα μετά τη φετινή φοβερή σεζόν του. Η ανακάλυψη του Σερέλη είναι δεινός σκόρερ και ο πιο αξιόπιστος ριμπάουντερ του Λαυρίου. Στα δύο πιο πρόσφατα ματς με τον Κολοσσό μάζεψε 6 και 9 προχθές για τα πλέι – οφ, οπότε είναι value bet το 1.95 για το over 5,5 ριμπάουντ.

Όσο για την επιλογή Tipster’s League θα ποντάρω στον πιο «τρίποντο» σουτέρ του ΠΑΟΚ τον Τζος Κάρτερ. Ο Κάρτερ, τελευταία προσθήκη του Λυκογιάννη στο ρόστερ της ομάδας του αφού από τους 9 αγώνες που έχει παίξει στους 5 έβαλε τουλάχιστον 3 τρίποντα! Σουτάρει 4,5 τρίποντα ανά αγώνα οπότε το over 1,5 εύστοχα στο 1.65 είναι μία λογική επιλογή.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
15:30
Κολοσσός Ρόδου - Λαύριο
Α.Ντιαλό over 5,5 ριμπάουντ
1.95
Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Τ.Κάρτερ over 1,5 εύστοχα τρίποντα
1.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις