Με φόρα οι κυπελλούχοι

Προγνωστικά Basket League

Δεύτερη μέρα των play offs του πρωταθλήματος και στη μάχη ρίχνονται τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών. Συνεχίζουμε λοιπόν σήμερα με προγνωστικά Basket League. Χθες η στήλη επιβεβαιώθηκε πλήρως στον αγώνα του Λαυρίου με τον Κολοσσό. Βγήκε το combo νίκης των γηπεδούχων, αλλά και το ποντάρισμα στον Ντιαλό. Δεν έγινε το ίδιο και στο ΟΑΚΑ που το σκορ πήγε πολύ ψηλά, με τους δικέφαλους να είναι εξαιρετικά εύστοχοι.

Προγνωστικά Basket League στο ΟΑΚΑ

Σήμερα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό. Επιλέγω να μην ποντάρω στον αγώνα του Προμηθέα με το Περιστέρι. Περιμένω να δω πως θα διαχειριστούν οι Πατρινοί την ήττα στον τελικό, αν και θεωρώ πως είναι το φαβορί του ζευγαριού. Ωστόσο μια σφιχτή ομάδα όπως αυτή του Περιστερίου μπορεί να κάνει ζημιές.

Πάμε όμως στα δικά μας. Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του και τερμάτισε στην πρώτη θέση στη regular season. Αντιμετωπίζει τον Ιωνικό που μπήκε στην οκτάδα την τελευταία αγωνιστική. Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ετοιμάζεται για το νταμπλ. Στα ευχάριστα νέα συγκαταλέγεται η επιστροφή του Μπρέι. Πιθανότατα θα αγωνιστεί στα ημιτελικά, δίνοντας λύσεις στα γκαρντ. Το σύνολο του Κάτας παίζει γρήγορο μπάσκετ. Αναγκαστικά, άλλωστε, γιατί δυσκολεύεται περισσότερο στο σετ παιχνίδι, παίζοντας χωρίς κανονικό άσσο. Αυτό, σε συνδυασμό με τα ανορθόδοξα σχήματα που αναγκαστικά χρησιμοποιεί ο Ισραηλινός τεχνικός, οδηγεί σε ένα πιθανό ψηλό σκορ και σήμερα. Άλλωστε μπορούν και μόνοι τους οι “πράσινοι” να φτάσουν σε επίπεδα κατοστάρας, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει όσο γρήγορα και επιθετικά μπορεί.

Εκτίμηση: Δεν τίθεται θέμα νικητή. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει τη δουλειά του, απέναντι στον Ιωνικό που ήδη πέτυχε το μέγιστο στη σεζόν και θα παίζει χωρίς άγχος. Άσσος με χάντικαπ και over η βασική μας πρόταση. Στα ειδικά μου άρεσε το εύρος πόντων στο 161-174 σε απόδοση 2.72, ενώ βρήκα και το line του Παπαπέτρου (MVP του τελικού) στους 12,5 πόντους.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - Ιωνικός
1 (-15,5) & over 161,5
2.01
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - Ιωνικός
Ι. Παπαπέτρου over 12,5 πόντοι
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις