Χόκεϊ. Αξία στα γερμανικά γκολ

Χόκεϊ. Αξία στα γερμανικά γκολ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Μας δικαίωσε για την πίστη μας η προηγούμενη στήλη του χόκεϊ με ένα αεράτο 3/3. Σήμερα θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε το σερί, με προγνωστικά από τα play offs της Γερμανίας.

Η Άντλερ Μάνχαϊμ έβγαλε τα ματάκια της στο προχθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ. Προηγήθηκε με 1-0, κυριάρχησε, είχε τις ευκαιρίες αλλά ισοφαρίστηκε στα μέσα της τελευταίας περιόδου και εξαφανίστηκε από το γήπεδο με αποτέλεσμα να ηττηθεί στην παράταση. Με αυτό το παιχνίδι η σειρά ισοφαρίστηκε στο 1-1.

Σήμερα στη «SAP Arena» του Μάνχαϊμ, η ομάδα του Πάβελ Γκρος θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει κεφάλι στην σειρά. Στο πρώτο παιχνίδι των play offs κέρδισαν άνετα την Βόλφσμπουργκ εντός έδρας ,καθώς όπως είπαμε έχουνε την πιο δυνατή έδρα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη οι παίκτες του Βόλφσμπουργκ έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους αλλά δυσκολεύονται εσχάτως μακριά από το σπίτι τους.

Η Μάνχαϊμ έχασε αλλά από δικά της λάθη, και σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να επανορθώσει και να πάρει κεφάλι στην σειρά, βασιζόμενη στην άμυνα της ως κύριο όπλο. Άρα, η επιλογή μου είναι η νίκη της Μάνχαϊμ με τον συνδυασμό το να σημειωθούν κάτω από 5,5 γκολ στο 2.52.

Δεύτερή μας επιλογή για σήμερα, το έτερο σημερινό ματς των γερμανικών play offs, ανάμεσα στην Εϊσμπάρεν Βερολίνου και την Ίνγκολσταντ. Ανοιχτό παιχνίδι στο Ίνγκολσταντ τη Μεγάλη Τετάρτη με την ομάδα του Βερολίνου να επιβεβαιώνει την πρόταση της στήλης παίρνοντας τη νίκη με ανατροπή στην 3η και τελευταία περίοδο. Με αυτόν τον τρόπο ισοφάρισε την σειρά σε 1-1.

Επιστρέφει στην έδρα της σήμερα για το 3ο παιχνίδι της σειράς. Μια έδρα που όσο δυνατή ήταν στην κανονική διάρκεια, τόσο αναποτελεσματική είναι η Εϊσμπάρεν εκεί στα play offs. Το θετικό για το Βερολίνο είναι ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κέρδισαν και τα δύο παιχνίδια στη «Mercedes-Benz Arena». Ο Σερτζ Ομπίν δεν είναι ευχαριστημένος όμως την παρουσία της ομάδας στα μέχρι τώρα παιχνίδια των play offs και ψάχνει τρόπους να διατηρήσει την ομάδα του σταθερή.

Στο στρατόπεδο της ίνγκολσταντ, επικρατεί απογοήτευση, καθώς χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση στον τελικό. Δώρο-άδωρο η μεγάλη νίκη στο Βερολίνο σε ένα εξίσου ανοιχτό ματς. Θα προσπαθήσει για ακόμη ένα μεγάλο, αν και κανένας οιωνός δεν είναι με το μέρος της.

Δεν θα μπλέξω με σημεία, καλύτερο ρόστερ η Εϊσμπάρεν αλλά πολύ ασταθής τελευταία. Με οδηγό τα ανοιχτά παιχνίδια και των δύο ομάδων, θα επιλέξω το να σημειωθούν πάνω από 5,5 γκολ στο 1,80.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:30
Εϊσμπάρεν Βερολίνου - Ίνγκολσταντ
Over 5,5
1.80
Μονό
21:30
Άντλερ Μάνχαϊμ – Βόλφσμπουργκ
1 & under 5,5
2.52
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις