ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Παγκόσμιο Σνούκερ: Ο Μέρφι απέκλεισε τον Τραμπ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Παγκόσμιο Σνούκερ: Ο Μέρφι απέκλεισε τον Τραμπ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Παγκόσμιο Σνούκερ: Ο Μέρφι απέκλεισε τον Τραμπ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Παγκόσμιο Σνούκερ: Ο Μέρφι απέκλεισε τον Τραμπ

Παγκόσμιο Σνούκερ: Ο Μέρφι απέκλεισε τον Τραμπ

Ο θρίαμβος του Σον Μέρφι επί του Τζαντ Τραμπ (13-11) έκλεισε ένα χορταστικό 12ωρο προημιτελικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ.

Σέλμπι-Μπίνγκαμ και Γουίλσον-Μέρφι, λοιπόν. Σίγουρα δεν είναι τα ζευγάρια που θα περίμεναν πολλοί στους δύο ημιτελικούς, πριν αρχίσει το τουρνουά, όμως το σνούκερ είναι δίκαιο σπορ. Και ο καλύτερος (στο τραπέζι, όχι στα χαρτιά) σχεδόν πάντοτε κερδίζει.

Αυτό συνέβη και σήμερα. Κάποια γκραν φαβορί δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν τον τίτλο και μας αποχαιρέτισαν με δόξα και τιμή. Και άλλοι, όπως ο Σον Μέρφι, που ελάχιστοι πίστευαν ή ο Στιούαρτ Μπίνγκαμ, που βρέθηκε εκτός top 16 και έπαιξε στα προκριματικά, κράτησαν ζωντανό το όνειρο.

Ακόμα, πάντως, κι αν δεν φαίνονται πολύ «πιασάρικα» τα ζευγάρια, είναι αξιοσημείωτο ότι στα ημιτελικά συνυπάρχουν τρεις πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές (Σέλμπι, Μέρφι, Μπίνγκαμ)! Κάτι που είχε να συμβεί από το… 1988, όταν είχαν φτάσει στους «4» οι Στιβ Ντέιβις, Κλιφ Θόρνμπορν και Τέρι Γκρίφιθς (ο τέταρτος ήταν ο Τζίμι Γουάιτ).

Πάμε να δούμε στα γρήγορα τι συνέβη σε κάθε αγώνα.

Σον Μέρφι – Τζαντ Τραμπ 13-11

Φαινόταν από χθες και το επισημάναμε και στο στοιχηματικό μας κείμενο: Ο Μέρφι είχε δείξει ότι ήταν ικανός να νικήσει τον Τραμπ, η… έκρηξη του οποίου δεν ήρθε ποτέ.

Μόνο στα δύο πρώτα frames του τρίτου σκέλους, όταν και μείωσε 8-10 ευστοχώντας σε πολλές δύσκολες μπάλες, θύμισε τον καλό εαυτό του ο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης. Όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει και ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο Μέρφι ήταν τόσο καλός στο δεύτερο σκέλος, που δεν θα ήταν εύκολο να αντιμετωπιστεί και από τον πιο φορμαρισμένο αντίπαλο. Με δύο century (104, 124) και άλλα δύο μεγάλα breaks (59, 58), μετέτρεψε το 6-6 σε 10-6, αφήνοντας τον Τραμπ να… ψάχνεται από πού του ήρθε.

Από την ημέρα που προηγήθηκε 10-6 ο ΜακΓκιλ κόντρα στον Ο’Σάλιβαν, γνωρίζαμε ότι τέτοιο σκορ έχει να ανατραπεί από το 2005 (με δράστη τον Πίτερ Έμπντον κόντρα στον Rocket). Και, όπως αποδείχθηκε και σήμερα, ο φορμαρισμένος Μέρφι δεν είχε σκοπό να αφήσει τη νίκη να του ξεφύγει.

Ο Τραμπ είχε σοβαρό πρόβλημα με τον έλεγχο της άσπρης στο τρίτο σκέλος, ακόμα κι όταν άρχισε να ευστοχεί σε δύσκολες μπάλες. Και παρότι έβγαλε ένα απίθανο century για να ισοφαρίσει 11-11, έχασε στο επόμενο frame μία μαύρη απ’ το σημείο της – που την έκανε δύσκολη το άσχημο πλασάρισμα.

Ο Μέρφι είχε σταθεί νωρίτερα άτυχος σε δύο περιπτώσεις. Δεν πτοήθηκε, όμως, και άδραξε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο 23ο και στο 24ο frame για να «σφραγίσει» μία τεράστια νίκη. Την οποία πανηγύρισε δεόντως.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2005 είχε να προκριθεί στους «4» από το 2015, όταν έπαιξε στον τρίτο του τελικό. Η απόδοσή του σήμερα, αλλά και στον προηγούμενο αγώνα του με τον Γιαν Μπινγκτάο, θυμίζουν έντονα εκείνη την πορεία.

Στιούαρτ Μπίνγκαμ – Άντονι ΜακΓκιλ 13-12

«Μέταλλο» πρωταθλητή απέδειξε ότι διαθέτει ο Στιούαρτ Μπίνγκαμ, με τη νίκη του με 13-12 επί του Άντονι ΜακΓκιλ.

Δεν είναι λίγο ούτε το ότι πέτυχε century (125) στο decider ούτε ότι δεν τα παράτησε όταν βρέθηκε να χάνει 10-7, στο ξεκίνημα του τρίτου σκέλους. Ο Σκωτσέζος είχε μπει φουριόζος πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό «κατοστάρι», δίνοντας την αίσθηση ότι θα μπορούσε να συνεχίσει στο ίδιο τρελό τέμπο της Τρίτης.

Ωστόσο, μία βατή μαύρη που έχασε ο ΜακΓκιλ όταν πήρε τραπέζι στο 18ο frame, αποδείχθηκε το σημείο καμπής του ματς. Ο Μπίνγκαμ μείωσε σε 10-8 με ένα 75άρι και στη συνέχεια επέβαλε πλήρως το παιχνίδι του: κατέκτησε και τα τέσσερα επόμενα frames, την ίδια ώρα που ο αντίπαλός του αδυνατούσε να βρει απαντήσεις.

Αν και ο Σκωτσέζος βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει σε 12-12 από 10-12 (έχοντας και μία μικρή εύνοια της τύχης σε σημεία), ο Μπίνγκαμ έκανε το century που του χάρισε την πρόκριση στους «4». Εκεί όπου είχε να βρεθεί κι αυτός από το 2015, όταν έκανε την έκπληξη και κατέκτησε το τρόπαιο, νικώντας στον τελικό τον Σον Μέρφι.

Κάιρεν Γουίλσον – Νιλ Ρόμπερτσον 13-8

Η κακή ψυχολογική κατάσταση του Νιλ Ρόμπερτσον και ο αλύγιστος χαρακτήρας του Κάιρεν Γουίλσον, επιβεβαιώθηκαν στο πρωινό session. Ενώ το 8-8 έδινε υποσχέσεις για σκληρό ντέρμπι, ο Άγγλος έφτασε άνετα στην πρόκριση με 13-8!

Το «έργο» είχε φανεί από το βράδυ της Τρίτης, με την αμφίρροπη εξέλιξη των frames που έφθειρε αργά και βασανιστικά τον Ρόμπερτσον. Και το πρωί της Τετάρτης, τα κακά σημάδια εμφανίστηκαν από πολύ νωρίς.

Στο σπάσιμο του εναρκτήριου frame, ο Αυστραλός άφησε κόκκινη για τη μεσαία τρύπα, η οποία οδήγησε σε century (133) του Γουίλσον – ο οποίος προηγήθηκε έτσι για πρώτη φορά στον αγώνα.

Και στο δεύτερο, αν και ο Ρόμπερτσον πήρε τραπέζι με εντυπωσιακή κόκκινη, ατύχησε στην προσπάθειά του να ανοίξει το pack μέσω της μπλε (μία κόκκινη κατέληξε στην πάνω δεξιά τρύπα). Όντας ήδη πιεσμένος ψυχολογικά, κατέρρευσε.

Η εικόνα του, για πολλούς, μεγάλου φαβορί για τον τίτλο φέτος, ήταν οικτρή στα τελευταία frames. Αυτό, όμως, δεν μειώνει καθόλου την αξία της νίκης του Γουίλσον, ο οποίος είχε καταφέρει από χθες να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Και σήμερα, απλώς αποτελείωσε τον μεγάλο αντίπαλό του.

«Μπορώ να νικήσω οποιονδήποτε στην καλή μου μέρα», δήλωσε ο 29χρονος Άγγλος, ο οποίος δικαίως πιστεύει ότι μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο.

Μαρκ Σέλμπι – Μαρκ Γουίλιαμς 13-3

Από χθες είχε φανεί ότι το ντέρμπι που περιμέναμε με περισσό ενδιαφέρον, δεν θα γινόταν ποτέ. Ο Μαρκ Σέλμπι τελείωσε τον αγώνα με τον Μαρκ Γουίλιαμς χωρίς να χρειαστεί να παιχτεί το τρίτο σκέλος (13-3).

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έπαιξε εξαιρετικά και το πρωί της Τετάρτης. Έχοντας potting success 97% και στιβαρό, ως συνήθως, τακτικό παιχνίδι, μετέτρεψε σε περίπατο τον αγώνα. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι σ’ αυτό συνέβαλε και ο Γουίλιαμς, ο οποίος ήταν ωσεί παρών στην αίθουσα.

Η απολαυστική εμφάνιση κόντρα στον Χίγκινς δεν είχε συνέχεια για τον 46χρονο Ουαλό. Ήταν απελπιστικά άστοχος στις όποιες ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν και υποτάχθηκε πλήρως στις ορέξεις του Σέλμπι.

Αργότερα τον αποθέωσε κιόλας, χρίζοντας τον φαβορί για τον τίτλο (κι ενώ δεν είχε αρχίσει καν το δεύτερο σκέλος του αγώνα του Τραμπ). Αυτή είναι η αίσθηση που έχουν αποκομίσει όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει το τουρνουά, μια και ο 37χρονος άσος έχει πιάσει επίπεδα φόρμας του 2017. Τα δύσκολα, όμως, τώρα αρχίζουν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις