ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Σνούκερ: Θα πέσουν κορμιά για μία θέση στους «4»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Σνούκερ: Θα πέσουν κορμιά για μία θέση στους «4»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Σνούκερ: Θα πέσουν κορμιά για μία θέση στους «4»

Σνούκερ: Θα πέσουν κορμιά για μία θέση στους «4»

Το φινάλε των τεσσάρων προημιτελικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ προμηνύεται άκρως ενδιαφέρον, χωρίς να λείπουν και οι στοιχηματικές ευκαιρίες.

Το βέβαιο είναι ότι θα πέσουν κορμιά και στους τέσσερις αγώνες, μια και οι διαφορές είναι μικρές. Μόνο ο Μαρκ Σέλμπι εξασφάλισε σημαντικό προβάδισμα έναντι του Μαρκ Γουίλιαμς (6-2), σήμερα όμως θα διεξαχθούν δύο σκέλη και το ενδεχόμενο ανατροπής υπάρχει. Μέχρι τα 13, μεσολαβεί πολύς δρόμος.

Μικρότερη διαφορά εξασφάλισε ο Άντονι ΜακΓκιλ, μια και προηγείται 9-7 του Στιούαρτ Μπίνγκαμ στο πιο πλούσιο σε θέαμα παιχνίδι της πρώτης ημέρας. Αντίθετα, οι άλλοι δύο αγώνες είναι ισόπαλοι. Ο Νιλ Ρόμπερτσον και ο Κάιρεν Γουίλσον θα συνεχίσουν το πρωί από το 8-8, ενώ ο Τζαντ Τραμπ και ο Σον Μέρφι μπορεί να συνεχίσουν μέχρι αργά το βράδυ (4-4).

Ας δούμε, όμως, τι μας έμεινε από την πρώτη ημέρα και πώς επανεκτιμάμε τις προοπτικές για κέρδη, σε κάθε έναν από τους τέσσερις προημιτελικούς ξεχωριστά:

Νιλ Ρόμπερτσον (3) – Κάιρεν Γουίλσον (6)

Τετάρτη 28/4 (12:00). Συνέχεια από 8-8.

Σε scrappy affair, που λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι, εξελίσσεται ο αγώνας και αυτό δεν είναι καλό σημάδι για τον Νιλ Ρόμπερτσον. Οι ομοιότητες με τους δύο τελευταίους αποκλεισμούς του στα προημιτελικά είναι αισθητές, ενώ και η έκφραση του προσώπου του φανέρωνε πολλά. Ο Αυστραλός υπέφερε στην αρένα, την ίδια ώρα που ο Κάιρεν Γουίλσον πάλευε υπομονετικά κάθε μπερδεμένο frame.

Η ισοφάριση σε 8-8 με ένα καλό break ανακούφισε τον Ρόμπερτσον, όμως ο αγώνας παραμένει δύσκολος. Το γεγονός ότι το βράδυ υιοθέτησε κι αυτός το παθητικό break-off του Μαρκ Γουίλιαμς, φανερώνει ανασφάλεια. Είναι και ο Γουίλσον που χαλάει τα τραπέζια (όχι επίτηδες, έτσι είναι το παιχνίδι του), με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αμφιβολίες για το ποιος είναι το πραγματικό φαβορί.

Δύσκολα θα επιβιώσει η αρχική μας πρόταση για νίκη Ρόμπερτσον με χάντικαπ 2,5 frames. Λογικά η μάχη θα συνεχιστεί με την ίδια σκληρότητα και σ’ αυτό συμβάλλει και ο προγραμματισμός: Αν και το δεύτερο σκέλος ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, οι δύο παίκτες καλούνται να συνεχίσουν στις 10 το πρωί ώρα Αγγλίας (12 δική μας).

Ένα γερό over ή η στήριξη στον Warrior με μικρό αβαντάζ, θα είναι χρήσιμο για κάλυψη κι ας μην πληρώνει πολλά. Να μην πω και το decider, ως fun bet.

Μαρκ Γουίλιαμς (12) – Μαρκ Σέλμπι (4)

Τετάρτη 28/4 (12:00 και 21:00). Συνέχεια από 2-6.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της φάσης των «8», εξελίσσεται σε παράσταση για έναν ρόλο. Ο Μαρκ Σέλμπι είχε ποσοστό ευστοχίας 97%, με μόλις έξι χαμένες μπάλες σε οκτώ frames και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Μαρκ Γουίλιαμς. Το 6-2 είναι δίκαιο και το μέλλον του Ουαλού στη διεκδίκηση της πρόκρισης, θα κριθεί στο δεύτερο σκέλος, που αρχίζει στις 12:00.

Πάντως, η διαφορά δεν οφείλεται στο ότι ο Γουίλιαμς δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά (που, σίγουρα, δεν ήταν εξίσου καλός όσο στο ματς με τον Τζον Χίγκινς). Ήταν ο Σέλμπι πολύ δυνατός σε όλους τους τομείς και ιδίως στην επίθεση. Από το 2017, όταν κατέκτησε τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο του, έχουμε να τον δούμε τόσο δυνατό.

Μάλλον θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να προκύψει το over 22,5 που προτείναμε χθες. Ίσως περισώσει κάτι το ποντάρισμα στο ότι ο Γουίλιαμς θα κάνει άλλο ένα century break – ύστερα από αυτό στο τελευταίο χθεσινό frame.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Σέλμπι δίνεται πλέον ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο (2.87). Αφού δεν προλάβαμε, όμως, νωρίτερα…

Άντονι ΜακΓκιλ (16) – Στιούαρτ Μπίνγκαμ (18)

Τετάρτη 28/4 (16:30). Συνέχεια από 9-7.

Το λιγότερο «εμπορικό» ζευγάρι, πρόσφερε τις περισσότερες συγκινήσεις και το καλύτερο θέαμα. Στο πρώτο σκέλος έπαιξε καλύτερα ο Στιούαρτ Μπίνγκαμ, χωρίς όμως να εξασφαλίσει προβάδισμα. Το έκανε κατακτώντας τα δύο πρώτα frames που παίχτηκαν το βράδυ (6-4), όμως η συνέχεια ανήκε στον Άντονι ΜακΓκιλ.

Ο Σκωτσέζος πέτυχε δύο century breaks κι άλλα τρία άνω των 70 πόντων, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Το θύμα του ΜακΓκιλ στον προηγούμενο γύρο, δήλωσε στο Eurosport ότι δεν θα εκπλαγεί αν τον δει να κατακτά το τρόπαιο, αν συνεχίσει να παίζει έτσι!

Η απόδοση έχει πέσει στο 11.00, αλλά αν σας αρέσουν οι προκλήσεις, γιατί να μη ρισκάρετε; Μην ξεχνάτε και τον παραλληλισμό με τον σημερινό του αντίπαλο λόγω της νίκης επί του Rocket, το 2015. Αν και αυτά γίνονται μόνο μία φορά.

Φυσικά, παραμένει ζωντανό και το over 22,5 που προτείναμε πριν αρχίσει ο αγώνας. Και σ’ αυτό θα επιμείνουμε. Η λογική λέει ότι ο Μπίνγκαμ θα αντιδράσει με κάποιον τρόπο και η ανατροπή δεν πρέπει να θεωρείται απίθανη.

Σον Μέρφι (7) – Τζαντ Τραμπ (1)

Τετάρτη 28/4 (16:30 και 21:00). Συνέχεια από 4-4.

Λίγο έως πολύ, το πρώτο σκέλος αυτού του αγώνα εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε. Ο Σον Μέρφι εξακολουθεί να παίζει καλά, πολύ καλύτερα σε σχέση με την υπόλοιπη χρονιά. Ο Τζαντ Τραμπ, όμως, διατηρεί τον έλεγχο χωρίς να φορτσάρει.

Φυσικά, αν ο αγώνας συνεχιστεί με το ίδιο τέμπο, τα πράγματα θα γίνουν επικίνδυνα για τον Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Μέρφι δεν αστειεύεται και έχει τιμωρήσει τις αστοχίες του Τραμπ, που και χθες δεν ήταν λίγες. Παράλληλα, έχει βελτιώσει και το safety game του, περιορίζοντας τα εύκολα ξεκινήματα για τον αντίπαλό του.

Η προτίμησή μας στον Μέρφι με γερό αβάντζο (3,5 frames), στην προσπάθειά μας να βγάλουμε μία αξιοπρεπή απόδοση, είναι πιθανό να δικαιωθεί. Στην ίδια τιμή (1.83) προσφέρεται πλέον και το +2,5, ενώ οι πιο τολμηροί μπορείτε να κοιτάξετε με λιγότερο φόβο και το σκέτο «1». Ο Μέρφι δείχνει ότι μπορεί.

Η λογική, πάντως, λέει ότι κάποια στιγμή θα πάρει μπρος ο Τραμπ. Σημειωτέον ότι ουσιαστικά δεν θα υπάρξει διάλειμμα μεταξύ δεύτερου και τρίτου σκέλους, κάτι που είναι άγνωστο ποιον θα επηρεάσει περισσότερο και με ποιον τρόπο.

Μονό
12:00
Νιλ Ρόμπερτσον - Κάιρεν Γουίλσον
2 (+1,5)
1.72
Μονό
12:00
Μαρκ Γουίλιαμς - Μαρκ Σέλμπι
Γουίλιαμς over 1,5 century break
1.53
Fun Bet
16:30
Σον Μέρφι - Τζαντ Τραμπ
1
3.20
Mακροχρόνιο
Παγκόσμιο σνούκερ 2021
Νικητής: Άντονι ΜακΓκιλ
11.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις