Βγάλτε κάρτες, κυρία μου

Βγάλτε κάρτες, κυρία μου

Η Αυστρία πήρε 2-2 στη Γλασκώβη από τη Σκωτία, άξιζε τη νίκη η Αυστρία που, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται ολοένα και καλύτερη. Μια μικρή… Γερμανία, άλλωστε τα 9/11 των βασικών της αγωνίζονται σε ομάδες της Bundesliga. Οι… νησιώτες από τα Φερόε πήραν 1-1 στη Μολδαβία, δύσκολα θα το επαναλάβουν απόψε βέβαια.

Στο κεντρικό ενσταντανέ η Καταρίνα Μόνζουλ, 39 ετών, Ουκρανή και είναι μόλις η δεύτερη γυναίκα που διαιτητεύει σε διεθνή ανδρικό αγώνα μετά τη Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ. Τίμιο να δεχθούν τουλάχιστον δύο κάρτες οι φιλοξενούμενοι, πολύ πιο χαμηλά το περίμενα ενώ η Μόνζουλ γενικά δε χαρίζεται (στο φετινό Γάνδη – Λίμπερετς για το Europa είχε δείξει… 9).

Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που αντάμωσαν τελευταία φορά Αλβανία και Αγγλία, 4/4 νίκες οι Αγγλοι με γκολ 12-1. Οι Αλβανοί βέβαια έχουν ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια, με πολλούς «λεγεωνάριους», οι Αγγλοι «τρέχουν» 16-6-0 στα μουντιαλικά προκριματικά αλλά απόψε δεν θα βρουν αντίπαλο τύπου Σαν Μαρίνο, όπως την Πέμπτη (5-0). Θα βρουν μια σκληρή ομάδα.

Πρώτο pick οι κάρτες, ενδεικτικά ότι στο τελευταίο με την Ανδόρα οι Αλβανοί δέχθηκαν 5 (!) και βρίσκω αξία στο να βγουν τουλάχιστον 4, στο ματς. Ακου στο 2.06…


Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα υπόλοιπα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

Μονό
19:00
Αλβανία – Αγγλία
Over 3,5 κίτρινες
2.06
Μονό
21:45
Αυστρία – Νησιά Φερόε
Νησιά Φερόε over 1,5 κάρτες
1.78
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις