Προγνωστικά, κοψίδια, Κύπελλο και 2.41

Προγνωστικά, κοψίδια, Κύπελλο και 2.41

Στοιχηματικέ λαέ, καλημέρα. Χθες πέρασε στα προγνωστικά βασικό σημείο του goal/goal στη Λαμία, χωρίς όμως να μας κάνει το χατίρι και να βγει από το ημίχρονο. Συνεχίζουμε, λοιπόν, με Kύπελλο Ελλάδος, καθώς αποφάσισα να αφιερωθώ και σήμερα σε αυτό.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1367183741194539014

Αρκετό ρίσκο περιλαμβάνει η ημέρα όχι μόνο στον τζόγο, αλλά και σε οτιδήποτε κάνουμε, καθώς είναι τα γενέθλια του πρωθυπουργού της χώρας και ήδη από χθες ξεκίνησαν τα προεόρτια με τον σεισμό στην Λάρισα και με την ενίσχυση των μέτρων για την πανδημία.

Μέσα σε όλα τα άλλα, είναι και Τσικνοπέμπτη. Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες, να λησμονούμε την ωραιότερη μέρα του χρόνου.

Προγνωστικά στο 2.41

Περνάμε λοιπόν στο φλέγον ζήτημα. Αφού σβήσουν τα κάρβουνα και ενώ θα χωνεύουμε τα κοψίδια, γιατί όπως και να έχει θα το τσικνίσουμε -δεν γίνεται αλλιώς, διεξάγεται το Άρης – Ολυμπιακός και είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η μέρα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Με το 2-1 του πρώτου αγώνα όλα είναι ανοιχτά. Ο μεγάλος στόχος του Άρη πρέπει να είναι το κύπελλο. Σε περίπτωση κατάκτησης είναι διπλά κερδισμένος. Γιατί και Ευρώπη βγαίνει αυτομάτως, αλλά και θα κατακτήσει έναν τίτλο, που τον έχει πολύ ανάγκη ο σύλλογος. Ακολουθεί και αγώνας της Κυριακής στην Τούμπα, ένα παραδοσιακό ντέρμπι που ίσως χρειαστεί να θυσιάσει ο Άρης στον βωμό της πρόκρισης.

Από την άλλη, τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να τον πιάσει κανένας, το Κύπελλο αποτελεί μεν στόχο, αλλά υπάρχει και μια σημαντική δυάδα αγώνων με την Άρσεναλ, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και θεωρώ ότι μέρος του μυαλού τους θα βρίσκεται και εκεί. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σα και Βαλμπουενά, όπως και ο Σεμέδο που τραυματίστηκε την Δευτέρα στον Βόλο.

Κλειστό παιχνίδι αναμένω στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πιστεύω πως οι «κίτρινοι» αρχικά θα διαφυλάξουν τα νότα τους, αφού ο Ολυμπιακός, με την ποιότητα που διαθέτει στην επίθεση, μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή επικίνδυνος. Εννοείται πως κάποια στιγμή θα χρειαστεί να σκοράρουν, ώστε να προκριθούν, αλλά επαρκεί και το 1-0, οπότε δεν είναι αναγκαίο να ρισκάρουν από νωρίς. Επιλέγω λοιπόν, το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.05, περιμένοντας συντηρητικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Για όσους δεν αρέσκονται σε αυτό, έχω και άλλα προγνωστικά με το ίδιο σκεπτικό. Το under 2 ασιατικό μου φαίνεται μια επίσης πολύ καλή επιλογή και πληρώνει ικανοποιητικά σε απόδοση 2.41.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
20:00
Άρης - Ολυμπιακός
Χ ημίχρονο
2.05
Μονό
20:00
Άρης - Ολυμπιακός
under 2 AH
2.41
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις