Το θέλει περισσότερο

Το θέλει περισσότερο

Το σημερινό πρόγραμμα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Επανέναρξη στην Πρέμιερ Λιγκ, τελικός στο κύπελλο Ιταλίας και πλήθος αγώνων στο κουπόνι.

Η πρώτη μου επιλογή έρχεται από την Μπουντεσλίγκα. Η Λεβερκούζεν ξεκίνησε εξαιρετικά μετά τη διακοπή, με αποκορύφωμα το μεγάλο διπλό επί της Γκλάντμπαχ. Στα δυο τελευταία ματς, ωστόσο, δείχνει να έχει χάσει τη φόρμα της. Ειδικά το 1-1 της Κυριακής με τη Σάλκε ήταν μεγάλο πισωγύρισμα, αφού απέναντι της ήταν μια ομάδα αποδεκατισμένη, εντελώς ντεφορμέ και αδιάφορη βαθμολογικά. Η χθεσινή νίκη της Γκλάντμπαχ δημιουργεί πίεση στις «ασπιρίνες» που δεν έχουν πλέον κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών. H Kολωνία έφτασε τα 7 ματς χωρίς νίκη και μοιάζει απόλυτα βατός αντίπαλος.  Περιμένοντας την αντίδραση της Λεβερκούζεν, θα ποντάρω και στα γκολ της. Άσος και over 2,5 στο 1.91.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν κατώτερη των περιστάσεων στο Μπιλμπάο κι έμεινε στο 1-1. Ήταν κάπως καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και πάλι δεν απείλησε ιδιαίτερα τη βασική εστία.  Ο έμπειρος Σιμεόνε ξέρει ότι οι «ροχιμπλάνκος» έχουν μεγάλο ανταγωνισμό στη μάχη της τετράδας και η νίκη σήμερα είναι το μοναδικό ζητούμενο. Η Οσασούνα έδειξε και μέσα στο Ανοέτα ότι είναι σκληρό καρύδι, αλλά δεν είναι εύκολο να βγάζει πάντα την ίδια ένταση.  Η Ατλέτικο θέλει περισσότερο το ματς και θα δοκιμάσω την τύχη μου στο διπλό του 1.83.

Διαβάστε όλες τις επιλογές της στήλης στο ready4bet.com

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις