Οι νίκες στα 90′ πληρώνουν 3.61

Οι νίκες στα 90' πληρώνουν 3.61

Κύπελλα πανευρωπαϊκά στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, παίρνουν μια ανάσα τα πρωταθλήματα απ’ τις απανωτές αγωνιστικές, και δη οι… αποκλεισμένες. Εμείς, ωστόσο, ξεψαχνίζοντας, βρίσκουμε τις ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Ο αέρας της Γαλατά

Πρώτη ευκαιρία, στην αναμέτρηση για τα προημιτελικά του κυπέλλου της Τουρκίας, ανάμεσα στη Γαλατάσαραϊ και την Αλάνιασπορ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τεράστια νίκη στο ντέρμπι με τη Φενέρ, για πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια βγάζουν δύο σερί διπλά στην έδρα της μισητής αντιπάλου. Η ψυχολογία φυσικά, είναι στο ζενίθ για τα «λιοντάρια», θέλουν να τη διατηρήσουν εκεί με μια πρόκριση επί της Αλάνια.

Απ’ τη μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια όσον αφορά τις εντός κι εκτός έδρας αναμετρήσεις τους. Στο… δρόμο δεν είναι αποτελεσματική, μόλις τρεις νίκες σε έντεκα παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Σίγουρα το κύπελλο αποτελεί και για αυτή στόχο, όμως, στην Κωνσταντινούπολη, χάνει με κάτω τα χέρια παραδοσιακά.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρυσι για την ίδια φάση του θεσμού, με την Αλάνια να παίρνει την πρόκριση. Εκτός των άλλων, θα ψάξει και κάποιου είδους εκδίκηση η Γαλατά. Στο 1.93 η νίκη των ανώτερων γηπεδούχων.

Ο κυπελλικός Ρότζερς

Στην Αγγλία, για το FA Cup, η Λέστερ υποδέχεται την Μπράιτον. Πάντα στην τετράδα η Λέστερ, έχουμε ξαναπεί πως έχει ανέβει επίπεδο, και με τις σταθερά καλές εμφανίσεις καθώς και την αποτελεσματικότητά της, θα κυνηγήσει μέχρις εσχάτων την έξοδο στο Champions League. Όμως, ο Ρότζερς δεν είναι τεχνικός που σνομπάρει κάποια διοργάνωση. Θέλει τη διάκριση και στο κύπελλο, και γιατί όχι την κατάκτησή του, και η κληρωτίδα ήταν ευνοϊκή μαζί του.

Κι αυτό γιατί η Μπράιτον, όσο ανεβασμένη και να παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα, δεν παύει να είναι ομάδα του «κάτω μισού» και στα μέτρα των «αλεπούδων». Μπορεί να έφτιαξε μια διαφορά ασφαλείας στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως, δεν έχει ξεμπλέξει. Δε θα κάτσει να χάσει προφανώς, αλλά οι προτεραιότητες είναι άλλες.

Τίμιος ο άσος του 1.87.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
19:45
Γαλατασαράι – Αλάνιασπορ
1
1.93
Δυάδα (απόδοσης 3.61)
19:45
Γαλατασαράι – Αλάνιασπορ
1
1.93
21:30
Λέστερ – Μπράιτον
1
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις