Bet builder στη Γερμανία του 2.15

προγνωστικά κληματσούδας

Προγνωστικά Κληματσούδας: Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης round one για τα ημιτελικά του Champions League σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Πρώτος ημιτελικός για το UEFA Champions League, με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στην «Allianz Arena».

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Bet builder στο 2.15

Η Μπάγερν Μονάχου έχει επιδείξει μία μικρή βελτίωση τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό βέβαια αφορά τα χαφ της και το επιθετικό τρίτο. Διότι στο αμυντικό transition παραμένει εξίσου προβληματική με την αρχή της σεζόν. Κάμποσα τα αμυντικά κενά και κατ΄επέκταση τα προβλήματά της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκούρασε αρκετούς ποδοσφαριστές απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Απόψε δεν υπολογίζει στον Καρβαχάλ, του οποίου η εμπειρία θα λείψει, ωστόσο λύσεις υπάρχουν. Και το αποψινό στυλ παιχνιδιού θα την βολέψει, δηλαδή να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Θα βρει κενούς χώρους, γι’ αυτό εκτιμώ πως θα κερδίσει.

Θα σταθώ σε ένα bet builder. Εκτιμώ πως η Ρεάλ, ως έγραψα, θα βρει κενούς χώρους. Άρα, πιθανολογώ πως ο Ροντρίγκο θα έχει ένα σουτ στο τέρμα και ο Βινίσιους ένα σουτ γενικά. Και σε αυτή τη λογική, θα χρειαστεί και ο Νόιερ να επέμβει τουλάχιστον δύο φορές. Από εκεί και πέρα, ο Τζουντ Μπέλινγχαμ είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποδοσφαιρικό νεύρο, μπαίνει στις φάσεις. Θα κυνηγήσω και ένα φάουλ του!

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης
Ροντρίγκο over 0,5 σουτ στο τέρμα & Βινίσιους over 0,5 σουτ & Μ. Νόιερ over 1,5 αποκρούσεις & Τζ. Μπέλινγχαμ over 0,5 φάουλ
2.15
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις