Κορωνοϊός και νέα μέτρα! Πού υπάρχουν ανοιχτά πρακτορεία ΟΠΑΠ

Κορωνοϊός και νέα μέτρα! Πού υπάρχουν ανοιχτά πρακτορεία ΟΠΑΠ

Και για νέα μέτρα λόγω του κορωνοϊού στη χώρα: σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και αρκετές περιοχές τις χώρας, τα καταστήματα θα παραμένουν κλειστά τα Σαββατοκύριακα, καθώς το λιανεμπόριο πλέον θα λειτουργεί μόνο τις καθημερινές και μόνο με click away.

Η  Αττική, η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική, καθώς και οι Πάτρα, Χαλκίδα, Μύκονος, Σαντορίνη και Άγιος Νικόλαος (περιοχές μεγάλου αυξημένου επιδημιολογικού κινδύνου) παραμένουν σε καθεστώς καθημερινής επιδημιολογικής παρατήρησης.

Στις «κόκκινες» περιοχές από το πρωί του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου ανήκουν οι δήμοι Εορδαίας, Θηβαίων, Τανάγρας, Σπάρτης, Ζακύνθου, Λέσβου, Ρεθύμνης, Πύδνας Κολινδρού, Διρφύων Μεσσαπίων, Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Τεμπών.

Επιπρόσθετα των παραπάνω περιοχών το επιδημιολογικό φορτίο αξιολογήθηκε από την Επιτροπή των Επιδημιολόγων, ως ιδιαίτερα αυξημένο και επικίνδυνο στους δήμους Θήρας, Μυκόνου, Χαλκιδέων, Πατρέων και Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Στις περιοχές αυτές και από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 6 το πρωί, αναστέλλεται η λειτουργία του λιανεμπορίου, των κομμωτηρίων κλπ, όπως και των πρακτορείων ΟΠΑΠ.

Κωδικός μετακίνησης για πρακτορεία ΟΠΑΠ

Όπου είναι ανοιχτά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, εκτός από τις κόκκινες περιοχές, με τον κωδικό 2 στο SMS 13033 από σήμερα οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών είναι αυτός που προκύπτει από την αναλογία ενός (1) πελάτη ανά 25 τ.μ. στον κύριο χώρο του καταστήματος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις