Ψάχνοντας την αντίδραση

Ψάχνοντας την αντίδραση

Μπορεί να στέφθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, ωστόσο η εμφάνισή της στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου δε θύμιζε σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων δεκαοκτώ αγωνιστικών. Ο λόγος, προφανώς, για τη Μίλαν.

Σα να μην έφτανε, λοιπόν, το εκκωφαντικό 0-3 από την Αταλάντα, ήρθε και ο αποκλεισμός απ’ τη συνέχεια του Coppa Italia, απ’ τη μισητή Ίντερ, και το γλυκό έδεσε. Στον προημιτελικό, μεγάλο μέρος την ευθύνης, αν όχι όλο, ανήκει αποκλειστικά στον Ιμπραΐμοβιτς και στις… κοκορομαχίες του με τον Λουκάκου. Με δέκα για ένα ημίχρονο σχεδόν οι «ροσονέρι» λόγω της αποβολής του Σουηδού, το 2-1 σε νεκρό χρόνο και δεύτερη αποτυχία στη σειρά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.

Ενδεχόμενη τρίτη ωστόσο, θα σημάνει συναγερμό. Και μάλιστα με αντίπαλο θεωρητικά βατό, όπως η Μπολόνια. Οι πολλές απουσίες παραμένουν, και δένουν τα χέρια του Πιόλι, με σημαντικότερες αυτές των Τσαλχάνογλου, Κιάερ και Μπενασέρ, ωστόσο το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι στα χέρια της πρωτοπόρου.

Δεν περνά απαρατήρητη η πολύ καλή παράδοση στο «Νταλ’ Άρα», όπως και η κακή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς. Στο 1.87 το διπλό, αποδεκτό.

Ρεκόρ είκοσι χρόνων για τον Μπρους

Στην Premier League, μπορεί να ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως στοιχηματικά αξίζει να σταθούμε στην αναμέτρηση στο Λίβερπουλ, εκεί όπου Έβερτον υποδέχεται τη Νιούκαστλ.

Εξακολουθούν σε υψηλές πτήσεις τα «ζαχαρωτά», έχουν ανέβει επίπεδο τη φετινή σεζόν. Η δημιουργικότητα του Χάμες σε συνδυασμό με την εκτελεστική δεινότητα του Κάλβερτ-Λιούιν, στα καλύτερά της, ενώ όλος ο οργανισμός του club αποπνέει υγεία.

Απ’ την άλλη, οι «καρακάξες», συνεχίζουν την κατρακύλα τους. Μόλις δύο ισοπαλίες στα εννιά πιο πρόσφατα, φανερώνουν την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Ο Μπρους νιώθει όλο και περισσότερη πίεση, έκανε λόγο για το χειρότερο σερί στην εικοσαετή προπονητική του καριέρα…

  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.

Δεν μπορούν να συγκριθούν αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες, στο 1.60 ο άσος και μεγάλος είναι… Τον αγόρασα σε συνδυασμό με το over 1,5 στο 2.00.

Ίδιο… τροπάρι

Όπως τελείωσε το 2020, έτσι άρχισε και το 2021 για την Άλταχ. Από ήττα σε ήττα, και δίκαια ουραγός μαζί με την Αντμίρα. Μεσοβδόμαδα μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας, διαλύθηκε με τρία γκολ απ’ τη Βάτενς και λέει κι ευχαριστώ που η αντίπαλος σταμάτησε εκεί. Σήμερα έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες της, καθώς τέσσερις βασικοί είναι εκτός.

Στη Στουρμ Γκρατς τα πράγματα κυλάνε πολύ καλύτερα. Μπορεί να ήρθε ο διασυρμός στο πρώτο ματς μετά τη χειμερινή διακοπή από τη Ραπίντ, ωστόσο αντέδρασε άμεσα κερδίζοντας πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1 τη Χάρτμπεργκ. Συνολικά, πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή και τη Σάλτσμπουργκ.

Στο 1.75 η νίκη της -πολύ- καλύτερης ομάδας.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Δυάδα (απόδοσης 3.74)
14:30
Έβερτον – Νιούκαστλ
1 & οver 1.5
2.00
16:00
Μπολόνια – Μίλαν
2
1.87
Μονό
18:00
Άλταχ – Στουρμ Γκρατς
2
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις