Στην πεπατημένη…

Στην πεπατημένη…

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Super League, μία ακόμη, και με αυτή θα ασχοληθούμε στη σημερινή στήλη.

Από την ισοπαλία στην Τούμπα έρχεται η ΑΕΚ, εν πολλοίς δίκαιο αποτέλεσμα, ωστόσο όπως εξελίχθηκε το ματς (προηγήθηκε δις), αφήνει πικρή γεύση. Ακολούθησαν επικοινωνιακές ήττες στα μεταγραφικά, με τον Παπασταθόπουλο να υπογράφει στον Ολυμπιακό, τον Λιβάγια να απορρίπτει την πρόταση ανανέωσης ενώ φαίνεται να «κόλλησε» η επικείμενη μεταγραφή του Νταντσένκο.

Υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα «must win» παιχνίδι. Η εικόνα της ομάδας της Ηπείρου δεν προδιαθέτει ότι μπορεί να κοντράρει αυτή τη στιγμή την ”Ένωση”, βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, ενώ δε σκοράρει για τέσσερα συναπτά ματς.

Εκ νέου, λοιπόν, στη λογική του Χιμένεθ, νίκη με μισό μηδέν. Ο άσος σε συνδυασμό με το under 3,5 στο 1.95.

Ισοπαλία και προχωράμε

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, διεξάγεται στο Φάληρο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά των δώδεκα βαθμών, προφανώς δεν καλύπτεται, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε ματς ανάλογο του προ δύο εβδομάδων στη Θεσσαλονίκη.

Ο «δικέφαλος του βορρά» διατήρησε το momentum με την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, δείχνει να βρίσκεται σε καλά μονοπάτια εμφανίσεων/αποτελεσμάτων, και μπορεί να βάλει δύσκολα.

Απ’ την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά τον τίτλο, έχουν κατεβάσει το επίπεδο των εμφανίσεών τους, κάνοντας τα ελάχιστα που απαιτούνται σε κάθε ματς.

Ίσως, στο τέλος της ημέρας, η ισοπαλία να μην κακοπέσει σε κανέναν… Στο 3.70.

  •  Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join! Στην πεπατημένη…Στην πεπατημένη…
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr Στην πεπατημένη…
Μονό
17:15
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
1 & under 3,5
1.95
Fun bet
19:30
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Χ
3.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις