Πεισμωμένος για αποδείξεις ο Αζάρ

Πεισμωμένος για αποδείξεις ο Αζάρ

Η διακοπή λόγω κορωνοϊού κατά κάποιον τρόπο ωφέλησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, κυρίως διότι πλέον ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να υπολογίζει σε παίκτες που μπορούν ν’ αλλάξουν τη… συνταγή. «Ο Αζάρ και ο Ασένσιο προπονήθηκαν κανονικά όλο αυτό το διάστημα και θα είναι διαθέσιμοι», υποστήριξε ο Γάλλος τεχνικός.

Τον Μάρτιο, ο Ζιντάν βρισκόταν υπό πίεση. Η ομάδα του είχε χάσει την πρωτιά στην Primera Division, είχε μείνει εκτός Κυπέλλου από τη Σοσιεδάδ και επιπλέον ηττήθηκε με 2-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League. Το μεγάλο της πρόβλημα ήταν το σκοράρισμα όταν δεν κατάφερνε να βρει δίχτυα ο Καρίμ Μπενζεμά και η καλύτερη αμυντική επίδοση του συλλόγου από τη σεζόν 1987-88 την κρατούσε όρθια.

Τώρα, όμως, μπαίνει στο γήπεδο ο Αζάρ και ο Ασένσιο που έχει τη δυνατότητα να δώσει κι εκείνος άλλη πνοή επιθετικά. Με τον Γιόβιτς και τον Λούκας Βάσκεθ τραυματίες τούς έχει ανάγκη.

Ο Βέλγος για τον οποίον οι «μπλάνκος» έδωσαν 100 εκατομμύρια ευρώ, είναι αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά έπειτα από μία κακή εκκίνηση όπου έπαιξε μόλις το 38% των αγώνων της ομάδας και πέτυχε ένα γκολ. Λόγω παραπανίσιων κιλών και όντας ουσιαστικά τραυματίας από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις