Το dnb της Βίλεμ και ο… Χαριστέας!

Το dnb της Βίλεμ και ο... Χαριστέας!

Η στήλη… επιμένει σε «ολλανδικά» διπλά και… προσπερνά επιδεικτικά το ντέρμπι της ημέρας!

Το Klassieker δεσπόζει βέβαια στο σημερινό πρόγραμμα της Eredivisie. Το σετ είναι τουλάχιστον… αστείο, καθώς κοντράρεται ουσιαστικά ο πρώτος με τον δεύτερο, αν και… χώθηκε ανάμεσα η Φιτέσε με ένα ματς περισσότερο, και οι τιμές του 1.45 κρίνονται κάτι παραπάνω από φαγωμένες.

Την προηγούμενη εβδομάδα, άπαντες κόντραραν άλλωστε τον Αγιαξ, στο επίσης ντέρμπι με την Αϊντχόφεν καθώς το σετ ήταν επισης «φαγωμένο». Μια από τα ίδια και στο σημερινό Klassieker, όπου ο άσος έχει μεν την πρώτη τύχη, αλλά μιλάμε για στοίχημα και όχι για ΠΡΟΠΟ! Ματς περισσότερο για παρακολούθηση και για μερικά… ψιλά στο live. Προσθέτω και μερικά στατιστικά καθώς  η στήλη εξελίσσεται σε… αριθμολάγνα εσχάτως.

Αυτό θα είναι το 65ο ντέρμπι στο Αμστερνταμ για το πρωτάθλημα. Ο Αίας μετρά 37 νίκες έναντι 11 των Ροτερντάμερς που δεν έχουν επικρατήσει εκτός έδρας από το… μακρινό 2005, όταν οι K2 (Σόλομον Καλού και Ντιρκ Κάουτ) σκόραραν για τους νικητές, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Αγγελο Χαριστέα!

Και κατέληξα, έτσι,  σε δύο επιλογές με διπλά από τις δύο κατηγορίες της χώρας. Θα εμπιστευθώ αρχικά τη Βίλεμ στο γειτονικό ντέρμπι με τη Βααλβάικ κόντρα στη φόρμα των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι όπως αναμενόταν δυσκολεύονται και φέτος, αλλά έστω και έτσι διατηρούνται εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Οι «τρικολόρ» από την άλλη ξεκίνησαν με την στάμπα του φαβορί για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά αντιθέτως απογοητεύουν.

Διαθέτουν πάντως την εμπειρία και την ποιότητα να απεμπλακούν από τα χαμηλά και η αντεπίθεση μπορεί να ξεκινήσει από το γειτονικό ντέρμπι όπου περιορίζω το ρίσκο με το dnb.

Έχει τύχη και το διπλό της Καμπούρ στο Ναϊμέχεν. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από άδικη ήττα από την Φόλενταμ και μετά από καιρό, υποχώρησαν στην δεύτερη θέση. Περιμένω αντίδραση, αποδεκτό το 1.90 για μια ομάδα που εκτός έδρας μετρά 8-1-0 φέτος και θα συνδυάσω το διπλό με ποντάρισμα τερμάτων.

Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
13:15
Βααλβάικ – Βίλεμ
2 dnb
1.78
Μονό
13:15
Ναϊμέγκεν – Καμπούρ
2 & over 1,5
2.17
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις