Τα στοιχεία δείχνουν… έδρα

Τα στοιχεία δείχνουν... έδρα

Έφτασε αισίως Τετάρτη, είμαστε στα μέσα της εβδομάδας και τα παιχνίδια συνεχίζονται αδιάκοπα. Πολλά παιχνίδια κυπέλλων μπαίνουν στο πρόγραμμα, αλλά θα τα αποφύγω για προφανείς λόγους. Πάμε να δούμε μια δυάδα με σχετικά safe ποντάρισμα.

Ξεκίνημα από 3η κατηγορία Γερμανίας και το παιχνίδι Λούμπεκ – Μάνχαϊμ. Στη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκονται οι γηπεδούχοι, που πασχίζουν για σταθερότητα, αλλά στα εντός έδρας παρουσιάζονται συνεπέστατοι επιθετικά. Η Μάνχαϊμ από την άλλη, παίζει κάτω από τις δυνατότητες της μέχρι τώρα και αυτό κυρίως οφείλεται στα εκτός έδρας που παρουσιάζεται αγνώριστη, με τραγικά νούμερα σε άμυνα και επίθεση. Στήριξη στους γηπεδούχους, κυρίως λόγω έδρας και επιθετικής συγκομιδής.

Συνεχίζουμε με Ολλανδία και το παιχνίδι Φέγενορντ – Τσβόλε. Συνεχίζει να πιέζει τους πρωτοπόρους η Φέγενορντ, με στόχο να μείνει κοντά και να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημά τους. Στον αντίποδα η Τσβόλε δε ζητάει κάτι παραπάνω φέτος, εκτός από μια ήσυχη σεζόν μακριά από σενάρια υποβιβασμού και λογικά θα τα καταφέρει άνετα. Δεν προβλέπω να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι, καθώς η Φέγενορντ έχει αλλάξει επίπεδο στα χέρια του Άντβοκατ με τρομερή σταθερότητα και τέτοια παιχνίδια τα καθαρίζει εύκολα.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Δυάδα απόδοσης 3.17
20:00
Λούμπεκ - Μάνχαϊμ
1Χ & under 4,5
1.70
22:00
Φέγενορντ - Τσβόλε
1 & under 4,5
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις