Ένα γκολ στο ημίχρονο… και κάτι

Ένα γκολ στο ημίχρονο... και κάτι

Καλημέρα στο παρεάκι μας και σήμερα Τρίτη. Συνεχίζουμε τρίτη σερί ημέρα στις επάλξεις.

Απόψε θα ασχοληθούμε με τη Eerste Divisie. Για όποιους δεν την γνωρίζουν, πρόκειται για την δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, όπου αγωνίζονται ομάδες που διεκδικούν άνοδο ή παραμονή, αλλά και οι δεύτερες ομάδες των Άγιαξ, PSV, Ουτρέχτη και Άλκμααρ.

Απόψε, η Τοπ Ος υποδέχεται τον Άγιαξ Β’. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην ενδέκατη θέση, έχοντας αμφότερες κερδίσει από 22 βαθμούς στους αγωνιστικούς χώρους.

Η Ολλανδία φημίζεται για το επιθετικό και ανοιχτό ποδόσφαιρό της. Ενδεικτικό πως η δεύτερη ομάδα του «Αίαντα» έχει πετύχει 31 γκολ και έχει δεχθεί 34 σε 17 αγώνες, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει μόλις 15 και έχουν δεχθεί 23. Οι φιλοξενούμενοι αποδεικνύουν περίτρανα το επιθετικό τους ταλέντο, και επιβεβαιώνουν και τη φήμη της Ολλανδίας.

Ποντάρισμα στον Άγιαξ Β’ γι’ απόψε. Οι νεαροί έχουν πετύχει 13 γκολ φέτος σε όλα τα πρώτα ημίχρονά τους και τα 7 από αυτά είναι εκτός έδρας. Το σκοράρισμα των φιλοξενούμενων μέχρι το 50′ πληρώνει 1.75 και θα είναι η αποψινή μας επιλογή.

Μονό
22:00
Τοπ Ος - Άγιαξ Β'
Over 0,5 Αγιαξ ως το 50'
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις