Διπλασιάζουν τα γκολ

Διπλασιάζουν τα γκολ

Καλημέρα στην παρέα! Εξαιρετικά πήγαμε στην προηγούμενη στήλη, καθώς επιβεβαιώθηκαν και οι δύο επιλογές. Αφενός το combo στον αγώνα Φερένσε – Πάκος Φερέιρα επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας, με τελικό αποτέλεσμα 1-1 με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και αφετέρου η Γουλβς ισοφάρισε στο 86ο λεπτό την Τότεναμ, δικαιώνοντας την επιλογή του late γκολ στον αγώνα. 

Δύο οι επιλογές μας και σήμερα, αμφότερες από την Premier League της Αγγλίας. 

Έχουν βρει ρυθμό επιθετικά 

Μπράιτον και Άρσεναλ συγκρούονται απόψε στις 20:00 σε ένα ματς που είναι ντέρμπι… ουράς, κάτι που μέχρι πριν μερικά χρόνια θα ακουγόταν ως αστείο. 

Στην 16η θέση βρίσκεται η γηπεδούχος Μπράιτον, η οποία έχει να γευτεί τη χαρά του τριπόντου από τις 21 Νοεμβρίου και το 2-1 επί της Άστον Βίλα. Έκτοτε μετρά 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με επιμέρους τέρματα 5-9. Τελευταία πάντως δείχνει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αλλά οι δύο πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ δεν μετουσιώθηκαν σε νίκες, καθώς η σπατάλη αρκετών ευκαιριών από τη μία και η αμυντική ολιγωρία από την άλλη, οδήγησαν σε ισάριθμες ισοπαλίες με 1-1 και 2-2 αντίστοιχα.  

Μία θέση και τέσσερις βαθμούς πάνω από την αποψινή της αντίπαλο βρίσκεται η Άρσεναλ, με την ομάδα του Αρτέτα να παίρνει μεγάλη ανάσα με τη νίκη 3-1 επί της Τσέλσι στην Boxing Day. Βελτιωμένοι το τελευταίο 15ήμερο οι «κανονιέρηδες», δημιουργούν φάσεις, σκοράρουν, αλλά το πρόβλημα στα μετόπισθεν παραμένει άλυτο. Από τις 22 Νοέμβρη και το ματς με τη Λιντς έχουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και απόψε με την Μπράιτον που δεν αστειεύεται μέσα στην έδρα της, τα πράγματα είναι δύσκολα.  

Θεωρώ ότι το ματς ξεκινά από το αμφίτερμα, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν βρει ρυθμό στην επίθεση. Θα ανεβάσω όμως λιγάκι την απόδοση ψάχνοντας ακόμα ένα γκολ, ποντάροντας στο over που διπλασιάζει. 

Σκοράρουν στο τέλος… 

Η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο. 

Οι «άγιοι» δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν εδώ και τρεις αγωνιστικές, με την επιθετική παραγωγικότητα να έχει πέσει κατακόρυφα. Με ένα γκολ σε τρία ματς δεν μπορείς να περιμένεις πολλά περισσότερα από δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Με τη Φούλαμ, πάντως, προ τριημέρου θα μπορούσαν να πάρουν τους 3 βαθμούς, αφού στο 85’ ακυρώθηκε γκολ του Γουόλκοτ μέσω VAR, ενώ το ματς ήταν στο 0-0. Μια νίκη που δεν την άξιζαν βάσει απόδοσης παρά ταύτα. 

Αντίπαλος απόψε η Γουέστ Χαμ, που όλο και πιο πολύ σκαρφαλώνει στη βαθμολογία, με τον Ντέιβιντ Μόγες να ξεφυσά ανακουφισμένος προχθές, αφού ο Τόμας Σούσεκ λύτρωσε την ομάδα του στο 82ο λεπτό ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Μπράιτον. Τα «σφυριά» ζορίζουν οποιαδήποτε ομάδα εκτός έδρας, έχοντας ρεκόρ 3-1-3, σκοράροντας με καλό ρυθμό αφού έχουν πετύχει 11 τέρματα, δεχόμενοι άλλα τόσα σε αυτά τα 7 ματς.  

Πάω στο late γκολ σε αυτή την αναμέτρηση καθώς τα περισσότερα από αυτά επιτυγχάνονται στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων που έχουν δώσει προς ώρας οι δύο ομάδες και ειδικότερα στο τελευταίο τέταρτο. Μάλιστα, τα 9 από τα 10 γκολ στο δεύτερο 45λεπτο στους αγώνες των φιλοξενούμενων, έχουν επιτευχθεί από το 75’ και έπειτα. 

Μονό
20:00
Μπράιτον - Άρσεναλ
Over 2,5
2.00
Μονό
20:00
Σαουθάμπτον - Γουέστ Χαμ
Γκολ μετά το 73'
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις