Τα βλέμματα σε ΟΑΚΑ και… Γένοβα

Τα βλέμματα σε ΟΑΚΑ και... Γένοβα

Καλημέρα στην παρέα! Δε θυμάμαι από πότε η στήλη μας είχε να πέσει τόσο έξω σε πρόβλεψη ενός αγώνα. Κι όμως, συνέβη προχθές, αφού οι Ιταλοί της Serie C έδειξαν ότι έκαναν αγγαρεία, μένοντας στο 0-0 μέχρι το τέλος, με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι κυριολεκτικά λιγοστές. Συμβαίνουν αυτά και… πάμε παρακάτω. 

Σήμερα θα επιμείνω ιταλικά, με λίγη εσάνς από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ… 

Δοκιμασία στη Γένοβα 

Η πρωτοπόρος Μίλαν επισκέπτεται το «Λουίτζι Φεράρις» σε μία έξοδο κινδύνου απέναντι στην προτελευταία του πίνακα Τζενοα, που ψάχνει βαθμούς, ώστε να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. 

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έδειξε για άλλη μία φορά τις αμυντικές της αδυναμίες στον αγώνα με την Πάρμα, γλιτώνοντας την ήττα στο 91’, όταν και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Τεό Ερνάντεζ. Παραμένει αήττητη λοιπόν προς ώρας, ενώ εκτός έδρας μετρά 5 νίκες σε ισάριθμα ματς, έχοντας 11-4 τέρματα. Σκοράρει κατά ριπάς, αλλά αν δε βελτιώσει την ανασταλτική της λειτουργία θα βρεθεί προ εκπλήξεων. 

Σήμερα στη Γένοβα θα αντιμετωπίσει την Τζένοα που θέλει απεγνωσμένα βαθμούς, αλλά η μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία της δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Τελευταία, πάντως, δείχνει να έχει σφυγμό, αφού παραλίγο να φύγει πριν 10 μέρες με το διπλό από τη Φλωρεντία, αλλά η Φιορεντίνα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 97’, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Γιουβέντους και ηττήθηκε τελικά με 3-1, αν και είχε προσωρινά ισοφαρίσει με τον Στουράρο στο 67ο λεπτό. 

Παραδοσιακά μπαίνουν γκολ στη Γένοβα, όταν αναμετρώνται οι δύο ομάδες και βασιζόμενος στην αγωνιστική τους παρουσία τον τελευταίο μήνα, θεωρώ ότι το αμφίτερμα είναι πολύ πιθανό και θα το συνδυάσω με over που πληρώνει πάνω από διπλασιασμό της μίζας. 

Ένα γκολ στο τέλος… 

Πάμε και στο μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες δε διάγουν και τις καλύτερες μέρες όσον αφορά την αγωνιστική τους παρουσία. Φυσικά, ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Ένωση, προέρχεται από την εξάρα κόντρα στη Λαμία αφήνοντας πίσω τις κακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ από την άλλη, μοιάζει να ψάχνει ακόμη ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο, ο Καρέρα κάθεται σε «ηλεκτρική» καρέκλα και θέλει νίκη απόψε ώστε να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα και ταυτόχρονα να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση. 

Θεωρώ ότι θα έχει γκολ ο αγώνας, ίσως πάνω από δύο, αλλά θα επιλέξω να επιτευχθεί κάποιο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αφού οι δύο ομάδες -και ειδικότερα η ΑΕΚ- συνηθίζουν να ανεβάζουν στροφές προς το τέλος.

Μονό
19:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Γκολ μετά το 68'
1.83
Μονό
21:45
Τζένοα - Μίλαν
Goal/goal & over 2,5
2.1
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις