Kοκτέιλ έως 4.00 στο χάντμπολ

Kοκτέιλ έως 4.00 στο χάντμπολ

Δύσκολη μέρα η χθεσινή, με 0/3 δεν υπάρχουν λόγια, ούτε δικαιολογίες! Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στη Δανία η Holstebro υποδέχεται τη Sonderjyske με τη γηπεδούχο να έχει μια πολύ δυνατή επίθεση με 32 γκολ ανά παιχνίδι. Η φιλοξενουμένη με ίδια επιθετική και αμυντική ικανότητα στα 26 γκολ, θα τα βρει σκούρα στην άμυνα. Περιμένουμε αρκετά γκολ από τη γηπεδούχο, χαμηλό το στοιχηματικό όριο και θα το τιμήσω!

Ανεβαίνουμε λίγο πιο βόρεια, στη Σουηδία, στον αγώνα μεταξύ των Helsingborg και Onnereds. Δεν έχουν να επιδείξου κάτι ιδιαίτερο επιθετικά οι δυο ομάδες με 27 γκολ και 26 γκολ αντίστοιχα κατά μέσο όρο. Αναμένω χαμηλό σκορ, ίσως και κάτω από 50 γκολ, σιγουρά όμως στα 55 υπάρχει αξία.

Συνεχίζουμε τη βόλτα μας στη Σουηδία με μια επιλογή ρίσκου. Πολύ άσχημη στα τελευταία 5 παιχνίδια η Kristianstad έχοντας μόλις μια νίκη σε αντίθεση με τη Hallby που το προσπαθεί με δύο νίκες, αλλά με δυνατούς αντίπαλους! Η γηπεδούχος χρειάζεται τους βαθμούς, είναι στο όριο του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να μείνει μακριά από το γκρουπ υποβιβασμού. Αξίζει το ρίσκο αν αναλογιστεί κάνεις ότι και πέρυσι της χάρισε τους βαθμούς της νίκης.

Μονό
20:00
Holstebro – Sonderjyske
Holstebro over 30,5
1.90
Μονό
20:00
Helsingborg – Onnereds
Under 55,5
1.95
Μονό, ρίσκου
20:00
Hallby – Kristianstad
1 dnb
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις