Απαντήσεις στη Ριζούπολη, δυάδα του 3.05

Απαντήσεις στη Ριζούπολη, δυάδα του 3.05

Η κατάσταση στην ΑΕΚ, δείχνει να βρίσκεται σε οριακό σημείο. Σα να μην έφτανε η ευρωπαϊκή τραγωδία, ήρθε και η ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την εσωστρέφεια. Όλοι κρίνονται πλέον, με πρώτο και καλύτερο τον Μάσσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός «παίζει» το κεφάλι του στα επόμενα δύο, το πολύ τρία παιχνίδια (δύο θα πω εγώ, διότι θεωρώ απίθανο να παραμείνει αν χάσει από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Τετάρτης). Δε θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερο εκτός έδρας ματς απ’ αυτό με τον Απόλλωνα στη γειτονική και συνάμα φιλόξενη Ριζούπολη, για να επουλώσει κάποιες απ’ τις πληγές της ομάδας.

Πιστεύω πως η νίκη της Ένωσης είναι εκ των ουκ άνευ, ωστόσο περιμένω απαντήσεις κι απ’ τη μεριά των παικτών. Παρά το επικείμενο ντέρμπι με τους Πειραιώτες, και κάποια πιθανή διαχείριση κατά τη διάρκεια του αγώνα, πιστεύω πως δε θα μείνουν σε ένα απλό 0-1. Το διπλό με over 1,5 στο 2.05.

Λονδρέζικη κόντρα

Μίνι ντέρμπι στο Λονδίνο, στην υποδοχή της Τότεναμ απ’ την Κρίσταλ Πάλας. Μεγάλη νίκη την περασμένη αγωνιστική για τους γηπεδούχους, πέρασαν σαν σίφουνας από τη Γουέστ Μπρομ με 5-1. Δε με ”θαμπώνει” αυτή η νίκη, καθώς οι «αετοί» βρήκαν και τα έκαναν κόντρα στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η Τότεναμ συνεχίζει ακάθεκτη, έβγαλε με επτά βαθμούς πρόγραμμα-φωτιά κόντρα σε Σίτι, Τσέλσι και Άρσεναλ χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία της. Έχει κάνει καλή δουλειά ο Μουρίνιο, κυνικοί όσο δεν πάει οι «πετεινοί», ενώ στην επίθεση το δίδυμο Σον και Κέιν, έχουν πάει τον αλτρουισμό και την παραγωγικότητα σε άλλο επίπεδο. Την Πέμπτη σφράγισε την πρωτιά στον όμιλο του Europa League κόντρα στην Αντβέρπ, εύκολα με 2-0.

Φιλόξενη έδρα το «Σέλχαστ Παρκ» για την Τότεναμ, πέντε νίκες στις επτά τελευταίες επισκέψεις της. Διπλό στο 1.85

Ντέρμπι με φαβορί

Στο Παρίσι, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Λιόν. Βλέποντας κανείς το βαθμολογικό πίνακα, θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει πιο ντέρμπι από ποτέ. Άλλωστε μόλις δύο βαθμοί τις χωρίζουν. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η ομάδα του Τούχελ έχει «χτυπήσει» φόρμα. Υπάρχουν βέβαια και άσχημες βραδιές όπως αυτή στο Μονακό αλλά και στην φιλοξενία της Μπορντό, ωστόσο αυτά τα ματς ήταν ανάμεσα στα πολύ κρίσιμα του Champions League. Πλέον, μετά την πρωτιά και την πρόκριση στους «16», το βάρος θα πέσει στο πρωτάθλημα και στη δημιουργία διαφοράς από τους διώκτες.

Διώκτης μπορεί να χαρακτηριστεί η Λιόν, ωστόσο όχι για πολύ ακόμη. Το βάθρο είναι ο στόχος των «λιονέ», κάτι περισσότερο θα έμοιαζε με ουτοπία. Φορμαρισμένη βέβαια και αυτή, ωστόσο ένα ταξίδι στην πρωτεύουσα είναι πάντα δύσκολη υπόθεση. Για την ακρίβεια, τρομακτική, καθώς η παράδοση… φωνάζει. Στα δέκα τελευταία ματς μετράει μία ισοπαλία και εννιά ήττες…

Περιμένω νίκη της Παρί, με γκολ, θα αρκεστώ στο συνδυασμό άσου και over 1,5 στο 1.65.

Δυάδα (απόδοσης 3.05)
16:15
Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ
2
1.85
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν
1 & οver 1,5
1.65
Μονό
17:15
Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ
2 & οver 1,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις