H άλωσις του… νεόκαστρου

H άλωσις του... νεόκαστρου

Χαβ ε νάις γουίκεντ μάι φρεντς. Μετά τις χθεσινές ταμειάρες μου, λέω να μην ρεπουδάρω σήμερα Σάββατο. Μετά τα χθεσινά, δε γίνεται να λείψω από την πιο αθλητική μέρα: και Ζάλγκιρις διπλούρα στο ΟΑΚΑ βγάλαμε, και Γουέστ Χαμ με τη Λιντς!

Άι γουίλ σταρτ φρομ Ίνγκλαντ και από το παιχνίδι του Νεόκαστρου κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Χτυπήθηκε από κορονοϊό η χόουμ τιμ, μόλις Τρίτη ξεκίνησε προπονήσεις. Ο Χέιντεν μάλιστα ακόμα εκτός. Η Γούεστμπρομιτσλαμπιον προέρχεται από εντός έδρας πεντάρα, ο κόουτς Μπίλιτς παίζει την κεφαλή του.

Ασταθής η ομάδα του Σέρβου κόουτς, αλλά αν δεν κερδίσει τώρα, τότε πότε. Άι γουίλ πικ δε γουίν φορ δε Γουέστ Μπρομ.

Νεξτ στοπ, Τζέρμανι.  Γκλάντμπαχ βέρσους Χέρτα φρομ Μπέρλιν. Το χόουμ τιμ έκανε το χειρότερο παιχνίδι της μέσα στο γουίκ κόντρα στη Ρεάλ, συν ότι έχει το ταξίδι στο Σπέιν, άρα και κούραση. Η Χέρτα πήρε το ντέρμπι του Μπέρλιν κόντρα στην Ουνιόν. Εκτός ας πούμε ότι πείθει, μόνο από Μπάγερ και Λειψία έχασε. Έχει απουσίες, αλλά θα εκμεταλλευτεί την κούραση του χόουμ τιμ. Άι γουίλ πικ γουίν φορ Χέρτα.

Fun bet
16:30
Γκλάντμπαχ - Χέρτα Βερολίνου
2
3.75
Fun bet
17:00
Νιούκαστλ - Γουέστ Μπρομ
2
3.05
Μονό
17:00
Νιούκαστλ - Γουέστ Μπρομ
2 dnb
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις