Οριακά μεν αλλά…

Οριακά μεν αλλά…

Τελικά επιβεβαιώθηκα για τα εύκολα – δύσκολα παιχνίδια.  Ακόμα και οριακά να χαθεί ένα αποτέλεσμα, έχει πια χαθεί. Ένα γκολ μάς στέρησε το απόλυτο και το δυνατό μας σημείο, ενώ το άλλο παιχνίδι πέρασε εύκολα.

Καταλανικά… βατράχια

Granollers, η πόλη που πήρε το όνομα της από τη λέξη «granota», «βατράχι» από τα πολλά βατράχια που βρίσκονταν στον οικισμό, λόγω της παρουσίας του ποταμού Κονγκόστ. H γηπεδούχος Granollers με 30 γκολ μέσο όρο, ευρισκόμενη στη μέση του βαθμολογικού πίνακα υποδέχεται τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τη CD Bidasoa. Εξίσου πολύ καλή επίθεση η CD Bidasoa με 30 γκολ ανά παιχνίδι. Θα περίμενε κανείς ένα ωραιότατο over, αλλά παρ’ όλα αυτά, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα κλειστό παιχνίδι και το σκορ δε θα ξεφύγει.

Τα “βατράχια” αδικούνται από την κατάταξη, είχαν δύσκολο πρόγραμμα στα τελευταία 5 παιχνίδια, αφού αντιμετώπισαν ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα. Μην ξεχνάμε ότι έχουν δυο παιχνίδια λιγότερα, ίδια επίθεση και παρόμοια άμυνα με την αντίπαλό τους. Νομίζω θα δυσκολευτούν και οι δυο ομάδες στο σκοράρισμα.

Ουγγρικό πιστόλι…

Επίθεση φωτιά, 33,5 γκολ ανά παιχνίδι, μια ήττα σε δώδεκα παιχνίδια και δεύτερη στο πρωτάθλημα. Ποια άλλη θα ήταν από την περσινή πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Szeged! Η Szeged κατάφερε στο περσινό πρωτάθλημα να «κλέψει» τον τίτλο της αιώνιας αντιπάλου της, Telekom Veszprem, ισοβαθμώντας!

«Το πιστόλι» (Szeged) φιλοξενείται από την Eger, και σκέφτομαι τον τερματοφύλακα της… Πόσες φορές θα μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα…! Θα δούμε καμία 40άρα πάλι;

Μονό
19:00
Eger – Szeged
Szeged οver 34,5
1.87
Μονό
20:00
Granollers - CD Bidasoa
Under 57,5
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις