Γουίνς φορ χόουμ τιμς

Γουίνς φορ χόουμ τιμς

Χαβ ε νάις ντέι Κουβανέζοι μου. Πολύ καλή ημέρα και η χθεσινή, πλερουά το safe της Αταλάντα, αλλά και το ρίσκο του διπλού της!

Τουντέι ιτς α ντίφερεντ ντέι και η αφεντιά μου εντόπισε τόσο έναν μπασκετικό άσο, όσο και μια βομβίτσα, από τις συνηθισμένες μου στο Γιουροπαλάκι.

Γουί γουίλ σταρτ φρομ μπάσκετ εντ δι Γιούρολιγκ, όπου η Βαλένθια υποδέχεται την Εφές. Το αγουέι τιμ δε θυμίζει σε καμία περίπτωση την περσινή αρμάδα του Αταμάν, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Λάρκιν και Μίσιτς έχουν τα προβλήματά τους φέτος. Το χόουμ τιμ έχει ποιότητα και συνοχή, μπορεί να κερδίσει εύκολα την ασταθή Εφές.

Στο Γιουροπαλάκι νάου, η Μίλαν έχει εμφανίσει σε πολλά παιχνίδι πρόμπλεμς. Σι κέιμ μπακ φρομ 0-2 της Σέλτικ και να πήρε τη νίκη – πρόκριση, αλλά σήμερα θα είναι αδιάφορη. Με το βλέμμα στο πρωτάθλημα, οι Ιταλοί πλέον, αφού είναι πρώτοι, δε θα δώσουν τόση σημασία στο σημερινό παιχνίδι.

Μονό
22:00
Βαλένθια - Εφές
1
2.20
Μονό
22:00
Βαλένθια - Εφές
1 (-4.5)
2.90
Fun bet
22:00
Σπάρτα Πράγας - Μίλαν
1
5.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις