Πράμα, που σαλεύει

Πράμα, που σαλεύει

Εις την Τουρκία τουντέι’ς πικ. Διότι έχει πράμα, που σαλεύει. Εις το Ικόνιον, Κόνιασπορ βέρσους Ερζουρούμ ταρατατζούμ σπορ, πώς διάολο την ελένε.

Τα Κονιόπουλα λοστ στην Αλάνια, πρώτη ήττα άφτερ τρία επίσημα και έχουν βάλει μονάχα σέβεν τεμάχια, χειρότερο ρεκόρ εδώ και 22 γίαρς. Ιμπόρταντ ότι έχουν απουσίες, καλές μάλιστα φορ τουντέι. Δεν θα φορέσουν το φέσι τους για να μπουν στο στέιντιουμ οι ντιφέντερς Ουλουντάγκ, Ανιτσιτς, οι μιντφίλντερς Καγιράν, Μίγια, ο εξτρέμ Εντουόκ και ο πρώτος σκόρερ, και σέντερ φορ, Κράβετς. Του μένι!

Η Ερζουρούμσπορ έσωσε στο τέλος το ματς με την Αντάλιασπορ, 2-2, έκτο γκέιμ γουιθάουτ νίκη, απολύθηκε ο Μεχμέτ Οζντιλέκ και βάλανε ινστέντ τον Χουσεΐν Τσιμσίρ (πασά). Γνώστης της ντίφενς ο Τσιμσίρ, πήρε μια ομάδα που δέχθηκε γκόουλς στα 10/11 φετινά.

Και κάτι από Περιστέρι άι χαφ. Δεν ξέρω τι θα κάνουν ο Ατρόμητος και ο Αρης, ωστόσο δις Ματέο Γκαρσία ιζ γκουντ πλέιερ, βέρι γκουντ και έχει καλή επαφή με αντίπαλαν δίχτυα.

Fun bet
15:00
Κόνιασπορ – Ερζουρούμσπορ
2
4.50
Μονό
15:00
Κόνιασπορ – Ερζουρούμσπορ
Χ2
2.01
Σκόρερ
17:15
Ατρόμητος – Αρης
Γκολ Ματέο Γκαρσία
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις