Εχει ευκαιρίες στο χάντμπολ…

Εχει ευκαιρίες στο χάντμπολ...

Καλησπέρα Koubafriends! Ελπίζω να έχω αποκτήσει έστω και λίγους… Στα γρήγορα πάμε στα σημερινά μας παιχνίδια, με μια αγαπημένη ομάδα ποδοσφαίρου – και όχι μόνο.

Η αήττητη…

Μέχρι τώρα στο ισπανικό πρωτάθλημα χάντμπολ η Barcelona έχει 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με 500+ γκολ παρακαλώ! Σχεδόν 39 γκολ σε κάθε παιχνίδι, αντιμετωπίζει την τέταρτη ομάδα του ομάδα πίνακα Ademar. Δεν τίθεται θέμα νίκης όπως καταλαβαίνετε, αλλά το χάντικαπ προσφέρεται πολύ ψηλά.

Θα κοντράρω την επιθετικότητα, οριακά μεν, αλλά νομίζω ότι η άμυνα της Ademar θα τα καταφέρει έχοντας τρίτη καλύτερη άμυνα ανάμεσα στους 5 πρώτους.

Θα γίνει κάνα παιχνίδι;

Πάμε μια βόλτα στην Πολωνία με τη  Wisla Plock να μην έχει καταφέρει ακόμα να μπει στο κλίμα του πρωταθλήματος έχοντας παίξει μόνο 6 από τα 10 παιχνίδια.  Παρόλο αυτά έχει μόνο μια ήττα σε αντίθεση με την αντίπαλο της που αριθμεί σε δέκα παιχνίδια έξι ήττες. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται λίγο μεγάλο, αλλά αν παρατηρήσει κάνεις προσεκτικά τα στατιστικά σιγουρά θα τιμήσει την αγορά του χάντικαπ. Να σημειώσω ότι η γηπεδούχος Wybrzeze Gdansk σε πέντε παιχνίδια εντός έδρας έχει μόνο μια νίκη.

Πέντε ήττες έχει η γηπεδούχος χωρίς όμως αυτό να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και στα δύο τελευταία παιχνίδια της θα μπορούσε να είχε αποφύγει κάποια λάθη και να είχε πάρει το αποτέλεσμα. Θα ακολουθήσω την παράδοση μεταξύ τους που τη θέλει να είναι αήττητη, ζητώντας να επανέλθει στις νίκες!

Δυάδα (απόδοσης 3.57)
13:00
Barcelona - Ademar
Under 64,5
1.88
14:00
Wybrzeze Gdansk - Wisla Plock
2 (-6.5)
1.90
Μονό
21:45
Erlanger - Leipzig
1 (-1,5)
1.88
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις