Με τα αουτσάιντερ ως και 3.65

Με τα αουτσάιντερ ως και 3.65

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, με ευρωπαϊκά ματς να προηγούνται και να έπονται, εκκινεί. Ωστόσο είναι το τελευταίο για το 2020, καθώς ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική των ομίλων των Champions και Europa League. Πάνω σε αυτή την ιδιαιτερότητα θα ακουμπήσω το σημερινό παιχνίδι, κι εξηγούμαι ευθύς αμέσως.

Σύμμαχος η παράδοση

Ξεκίνημα από το Νησί, εκεί που στο πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει η συνάντηση μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνάντηση που έρχεται μεταξύ δύο πολύ απαιτητικών και κρίσιμων ματς των «κόκκινων διαβόλων» για τη συνέχεια τους στο Champions League. Προηγήθηκε η ήττα από την Παρί, ακολουθεί η Λειψία σε «τελικό» στη Γερμανία την προσεχή Τρίτη. Κόλαση ο όμιλος, θεωρώ πως η Γουέστ Χαμ περνάει σε δεύτερη μοίρα για τον Σόλσκιερ.

Απ’ τη μεριά τους, τα «σφυριά» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ο Μόγιες φαίνεται πως έχει κάνει καλή δουλειά, η Χαμ παίρνει αποτελέσματα ακόμη και στην κακή της μέρα. Τρεις σερί νίκες με βατό βέβαια πρόγραμμα, αλλά νίκες.

Σύμμαχος η πρόσφατη παράδοση για τον αουτσάιντερ άσο του 3.65, τρεις νίκες στα πέντε τελευταία στο Λονδίνο, ενώ η παρουσία 2.000 κόσμου μόνο ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει στην παρούσα φάση.

Ελλιπής η Μπορούσια

Ματς παρόμοιας ιδιαιτερότητας συναντάμε και στη Γερμανία. Συγκεκριμένα, η Άιντραχτ υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Εδώ, εν αντιθέσει με τη Γιουνάιτεντ, η Μπορούσια είναι αδιάφορη στην αυλαία των ομίλων, όμως έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Την κούραση και τις απουσίες. Απανωτά τα ματς, το ρόστερ δεν είναι και τόσο μεγάλο, ήδη φάνηκαν σημάδια στην ήττα από την Κολωνία αλλά και στο μεσοβδόμαδο 1-1 με τη Λάτσιο.

Ωστόσο, αν για την κούραση μπορούσα να κάνω τα στραβά μάτια, η απουσία του Χάαλαντ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο Νορβηγός αρχισκόρερ τραυματίστηκε, γυρνάει με το νέο έτος και προστίθεται στις ήδη γνωστές απουσίες των Ντιλέινι, Σμέτσλερ και Μενιέ. Το απόγευμα της Παρασκευής έγιναν γνωστές οι απουσίες των Ακάντζι και Γκερέιρο, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Τσαν και Χούμελς. Καταλαβαίνει κανείς εύκολα, το αμυντικό πρόβλημα που έχει να λύσει ο Λουσιέν Φαβρ, σε μια άμυνα μάλιστα που ήδη δεχόταν πολλές απειλές.

Η Άιντραχτ, μετράει τέσσερις σερί ισοπαλίες, ωστόσο αυτό το σερί δε λέει όλη την αλήθεια. Δικαιούταν περισσότερους βαθμούς απ’ αυτούς που πήρε. Χωρίς ήττα στην υποδοχή της Ντόρτμουντ από το 2013 με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Πολύ δύσκολη η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» στη Φρανκφούρτη. Αξίζει η κόντρα τους στο 3.45.

Γερμανικό φαβορί

Απ’ τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ξεχωρίζει ένα δίκαιο φαβορί. Ο λόγος για την Γκρόιτερ Φιρτ. Πρωτοπόρος πλέον η Γκρόιτερ, και πως αλλιώς θα γινόταν με αυτό το τρομερό 5×5 που τρέχει με 15 γκολ ενεργητικό και μόλις 5 παθητικό. Σκοράρει ακατάπαυστα, δε σταματάει στιγμή να επιτίθεται μέσα στο ματς, πραγματικά χαίρεσαι να τη βλέπεις.

Στο ανέβασμα βρίσκεται η Χαϊντενχάιμ, τρία σερί αήττητη, έρχεται από τεράστια ανατροπή επί του Αμβούργου. Αλλά, όλα αυτά στην έδρα της. Στο δρόμο… χάνεται. 0-1-3 το ρεκόρ της μακριά απ’ το σπίτι της φέτος, ενώ αν συνυπολογίσουμε και την περσινή χρονιά, το ρεκόρ πάει στο 0-4-7.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό για τον άσο του 1.97.

Μονό
14:00
Γκρόιτερ Φιρτ – Χαϊντενχάιμ
1
1.97
Μονό
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ
1
3.45
Μονό
19:30
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1
3.65
Δυάδα ρίσκου (απόδοσης 12.59)
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ
1
3.45
19:30
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1
3.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις