Πατάτα και… 1.85 στο χάντμπολ

Πατάτα και... 1.85 στο χάντμπολ

Η AHK, η Ένωση Χάντμπολ της Alingsas της Σουηδίας, διοργανώνει κάθε χρόνο ένα τουρνουά όπου ομάδες από όλη τη χώρα μπορούν να συμμετάσχουν και να παίζουν μεταξύ τους. Σύμφωνα με την ιστορία και το ψευδώνυμο της πόλης, ονομάζεται Potatiscupen (το τουρνουά της… πατάτας).

Η Alingsas, ούσα τέταρτη στο βαθμολογικό πίνακα, νομίζω πως έχει εύκολο έργο και δε θα μας απογοητεύσει. Η αγορά άνοιξε με ένα γκολ περισσότερο από το μέσο ορό της γηπεδούχου, η οποία ακόμα κ 35αρες μπορεί να καλύψει με ευκολία.

Έχασα αλλά δεν ξέχασα!

Μην τα λέμε πάλι, τα παιδιά του Ajax της Δανίας έδωσαν ρεσιτάλ στο πρώτο μας άρθρο και αποφάσισαν να μας στείλουν αδιάβαστους. Αυτή τη φορά όμως θα τους έχουμε στο πλευρό μας, περιμένοντας να κάνουν αυτό που τελικά ξέρουν καλά!
Με ανεβασμένο το ηθικό έπειτα τη 40αρα (σχεδόν) που πέταξαν στη Hoj, δε θα δυσκολευτούν απέναντι στην Otterup. Η οποία κάτι τους χρωστάει… σε αναμονή, κρατήστε το, στο επόμενο άρθρο θα το εξηγήσω! Τους χρωστάει πάντως!


Μονό (Tipster’s League

20:00 Alingsas – Guif: Alingsas over 28,5 (1.85)


Μονό

20:30 Ajax Kobenhavn – Otterup:Ajax Kobenhavn οver 30,5 (1.85)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις