Ξέρεις από… χάντμπολ; Πληρώνει!

Ξέρεις από… χάντμπολ; Πληρώνει!

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!

Σε αυτή εδώ τη στήλη θα γράφω χειροσφαίριση (σ.σ. Μπαμπινιώτη βγες από μέσα μου…), θα πρέπει πρώτα να συστηθώ όμως δεν είμαι πολύ καλός σε αυτά. Οπότε είμαι ο Στυλιανός Βασιλάτος, aka Allroot και τελειώσαμε μ’ αυτό.

Ευχαριστώ το koubanezos.gr και την υπόλοιπη ομάδα του για το βήμα που μου δόθηκε και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες. Δύο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει για σήμερα και θα ανέβουμε λίγο στα βόρεια, ήτοι Σκανδιναβία.

Το πρώτο ματς στην 1η κατηγορία Δανίας με τον Ajax να υποδέχεται την Hoj. Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα η Hoj, με 28,8 γκολ μέσο να όρο, έναντι 28,6 του Ajax που βρίσκεται έκτος αλλά με ένα ματς λιγότερο. Περιμένω ένα παιχνίδι με κοντινό σκορ μεταξύ τους, θα κινηθώ στη μεριά της φιλοξενούμενης.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλία, ένα φαινόμενο σχετικά σπάνιο στο χάντμπολ. Το χάντικαπ της φιλοξενούμενης με καλύπτει πλήρως λοιπόν.

Δεύτερο μας στη Σουηδία ανάμεσα στη Lugi και τη Malmo. Υποδέχεται την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος η Lugi που έχει μια πολύ καλή έδρα με μόνο μια ήττα και δύο ισοπαλίες. Εδώ θα παρατηρήσουμε μια παράδοση των τελευταίων 6 ετών στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ τους να αδυνατούν να ξεπεράσουν τα όρια του over. Η παράδοση δυναμώνει ακόμα περισσότερο την επιλογή του under μιας κ σε αυτά τα εξι χρόνια οι πέντε αναμετρήσεις ήταν στην έδρα της Lugi. Θεωρώ ότι θα τηρήσουν και φέτος τις παραδόσεις.


Βάρντι... πάρτιΜονό Βάρντι... πάρτι 

19:45 Ajax Kobenhavn – HOJ (+1,5): 2 (1.80)


Βάρντι... πάρτιΜονό Βάρντι... πάρτι

20:00 Lugi – Malmo: Under 55,5 (1.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις