Μαδρίτη και Μασσαλία σε πρώτο πλάνο

Μαδρίτη και Μασσαλία σε πρώτο πλάνο

Προτελευταία στροφή, πριν τη φάση των «16» του Champions League, με τα ανοιχτά μέτωπα να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά. Κρίσιμο το διήμερο (τριήμερο αν υπολογίσουμε και το Europa League) που έχουμε μπροστά μας, και πάμε να δούμε τι βγαίνει, στοιχηματικά.

Θα μπορούσε να είχε καθαρίσει την πρόκριση από την προηγούμενη κιόλας αγωνιστική, ωστόσο η Ατλέτικο αποφάσισε να βάλει δύσκολα στον εαυτό της. Έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Λοκομοτίβ, κρατώντας τη μέσα στο παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα συνέχισε νικηφόρα, φτάνοντας τις έξι σερί νίκες, και με βάση την κωμικοτραγική εικόνα των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, έχει γίνει πρώτο φαβορί για την κατάκτησή του. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Σιμεόνε τον Σουάρες, ο οποίος βρισκόταν σε καραντίνα.

Απ’ την άλλη, η βαθμολογικά αδιάφορη Μπάγερν. Οι Γερμανοί έχουν σφραγίσει την πρώτη θέση του ομίλου, και μοναδικά τους κίνητρα θα είναι το γόητρο και να δώσει συνέχεια στα διάφορα σερί που «τρέχει» στη διοργάνωση. Όπως έδειξε και κόντρα στη Στουτγάρδη, αμυντικά δε στέκεται καλά, δε βοηθούν και οι πολλές απουσίες. Αναμένεται σχετικό ροτέισον καθώς ακολουθεί η Λειψία, ματς προφανώς σημαντικότερο.

Δύσκολα θα αφήσει και το δεύτερο match ball πρόκρισης ο Σιμεόνε, δε θέλει να παίζει ρέστα σε μια εβδομάδα στο Σάλτσμπουργκ, ο άσος στο 1.93.

Δεύτερη αναμέτρηση που έχει ψωμάκι, αυτή στη Μασσαλία. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ματς ενδιαφερόμενης κόντρα σε αδιάφορη, καθώς και οι δύο κυνηγούν κάτι. Η μεν Μαρσέιγ την τρίτη θέση, κάτι που χρειάζεται μόνο νίκη για να συμβεί, ο δε Ολυμπιακός να σφραγίσει την ευρωπαϊκή του συνέχεια στο Europa League με ισοπαλία και ιδανικά να κερδίσει και παράλληλα να χάσει η Πόρτο απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι για να παίξει ρέστα στο Φάληρο με τους Πορτογάλους για τη δεύτερη θέση. Πολύ δύσκολο το δεύτερο σενάριο, ωστόσο όλα μπορούν να συμβούν.

Είναι λοιπόν μια αναμέτρηση που χρειάζονται τη νίκη αμφότεροι. Περιμένω κάποια στιγμή, να επιτεθούν. Ειδικά οι Γάλλοι που θέλουν μόνο νίκη. Αυτό σημαίνει ανοιχτή άμυνα, ανοιχτούς χώρους για τους Πειραιώτες.

Θα αρκεστώ στο goal/goal στο 1.90, ωστόσο για τους πιο τολμηρούς υπάρχει η επιλογή του αμφιτέρματος στο δεύτερο ημίχρονο σε τιμές πέριξ του 3.50.


Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87 Μονό (Tipster’s LeagueΚάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87  Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87

22:00 Ατλέτικο Μ. – Μπάγερν Μονάχου: 1 (2.01)


Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87 Μονό Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87  Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87

22:00 Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Goal/goal (1.90)


Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87 Δυάδα (απόδοσης 3.81) Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87  Κάρτα στο 3.50, φάουλ στο 1.87

22:00 Ατλέτικο Μ. – Μπάγερν Μονάχου: 1 (2.01)

22:00 Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Goal/goal (1.90)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις