Ημέρα για φαβορί από 1.73 μέχρι 3.85

Ημέρα για φαβορί από 1.73 μέχρι 3.85

Τα Λάτσιο – Ουντινέζε και Μίλαν – Φιορεντίνα, είναι δύο παρόμοια ματς. Πολλοί οι κοινοί παρονομαστές. Οι γηπεδούχοι σε φόρμα, οι φιλοξενούμενοι κάτω απ’ τα όρια της μετριότητας. Οι γηπεδούχοι με ευρωπαϊκά ματς πίσω τους αλλά και μπροστά τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από ματς Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, στη Ρώμη, η Ουντινέζε αναμένεται να παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς, μήπως και καταφέρει να κλέψει κάτι απ’ το ματς. Ωστόσο, η Λάτσιο μετά το κακό ξεκίνημα, έχει βρει τα πατήματά της, έχει μειώσει τη διαφορά απ’ τις πρώτες θέσεις, ενώ βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους «16» του Champions League. Περιμένω ένα σχετικό ροτέισον απ’ τον Ιντσάγκι, ωστόσο ο άσος θεωρώ πως δε «σπάει». Μάλιστα, είναι αρκετά υψηλότερα απ’ ότι τον περίμενα, στο 1.73.

Στο «Σαν Σίρο», η Μίλαν θα παραταχθεί για δεύτερο ματς χωρίς τον Ζλάταν. Τεράστια η νίκη πριν μια εβδομάδα στο νότο επί της Νάπολι, είχε να κερδίσει εκεί μια δεκαετία (!), και το ηθικό βρίσκεται στα ύψη παρά το 1-1 με τη Λιλ στη Γαλλία μεσοβδόμαδα. Στο ματς με τη Φιορεντίνα θα δείξει αν έχει τα… άντερα για κάτι μεγάλο φέτος, αν μπορεί χωρίς τον Σουηδό υπερπαιχταρά. Απ’ τη μεριά τους, οι «βιόλα», ούτε στο ντεμπούτο του Τσέζαρε Πραντέλι κόντρα στην Μπενεβέντο άλλαξαν ρότα, ακόμη μια τραγική εμφάνιση, ακόμη μια ήττα, η τέταρτη σε οκτώ ματς. Στο 1.70 η νίκη των «ροσονέρι».

Πέρασμα στη γαλλική Ligue 1 και στο Λοριάν – Μονπελιέ. Έχει ολοκληρωθεί σχεδόν το 1/3 της σεζόν, και οι γηπεδούχοι ακόμη ψάχνονται. Τελευταία τους νίκη στις 17 του Οκτώβρη στη Ρέμς, όπου και πέτυχαν τα τελευταία τους γκολ. Έκτοτε, σε τέσσερα ματς, δεν έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Κλίμα εσωστρέφειας, με τον Πελισιέ να προσπαθεί μάταια να σώσει ότι μπορεί. Αντίθετα, η Μονπελιέ, προελαύνει. Η επίθεση έχει ρολάρει, τρίτη καλύτερη της κατηγορίας. Τρεις σερί νίκες, όλες με πολύ θετικές εμφανίσεις. Παρόλα αυτά, δε θα πάω στο διπλό, καθώς οι φιλοξενούμενοι δε βγάζουν την απαραίτητη σιγουριά αμυντικά. Αντ’ αυτού, αγόρασα το over 1,5 των συνολικών τους τερμάτων αδιαφορώντας για το τελικό αποτέλεσμα.

Τελευταία στάση της σημερινής στήλης, το Λεβερκούζεν, εκεί που η Μπάγερ υποδέχεται τη Χέρτα. Οι πρωτευουσιάνοι, δεν έχουν επιβεβαιώσει αυτά που περίμεναν πολλοί το καλοκαίρι, και με μόλις δύο νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν τους στόχους της σεζόν. Στο τελευταίο με την Ντόρτμουντ, αν και μέχρι το ημίχρονο έδειχνε ότι θα βάλει δύσκολα, ακολούθησε διασυρμός. Η Λεβερκούζεν, πατάει καλά. Πέντε σερί νίκες στην Bundesliga με άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο. Παρόμοιες εμφανίσεις με πολύ θέαμα και στο Europa League, εκεί που χρειάζεται έναν ή… κανέναν βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Προφανής η διαφορά επιπέδου, στο 1.75 ο άσος, κυκλώνεται.


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει... Μονό (Tipster’League) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

13:30 Λάτσιο – Ουντινέζε: 1 (1.73)


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει... Δυάδα (απόδοσης 2.94) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

13:30 Λάτσιο – Ουντινέζε: 1 (1.73)

16:00 Μίλαν – Φιορεντίνα: 1 (1.70)


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει... Δυάδα (απόδοσης 3.85) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

16:00 Λοριάν – Μονπελιέ: Μονπελιέ over 1,5 (2.20)

16:30 Λεβερκούζεν – Χέρτα: 1 (1.75)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις