Με φόντο την Ευρώπη και το 2.35

Με φόντο την Ευρώπη και το 2.35

Καλησπέρα στους απανταχού Κουβανέζους.

Κακή ημέρα η χθεσινή, αλλά σώθηκε η κάβα μας χάρη στην μια δυάδα απόδοσης 4+ που βγήκε εύκολα. Χαλαρή Παρασκευή σήμερα, με ένα παιχνίδι που ξεχώρισα και θα αναλύσω παρακάτω.

Πάσος Φερέιρα – Φαμαλικάο

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς η νίκη με 3-2 επί της Πόρτο στις 30/10 δεν ήταν αναλαμπή, η καλή τoυς κατάσταση επιβεβαιώθηκε και στο Κύπελλο, όπου κέρδισαν με 4-0 εκτός έδρας την Ολιβεϊρένσε. Στο πρωτάθλημα βρίσκονται στη 10η θέση με 8 βαθμούς, σύνολο τερμάτων 7-8 και έναν αγώνα λιγότερο. Δεν έχει αναφερθεί καμία απουσία.

Η Φαμαλικάο ακόμα ψάχνει τα πατήματα της στο τελευταίο της αγώνα για το κύπελλο κέρδισε με 3-0 εντός έδρας την Οριεντάλ. Στη βαθμολογία βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από την αποψινή της αντίπαλο και έχει σύνολο τερμάτων 11-14. Μοναδικός απών ο Ριτσιέλι.

Εκτίμηση: Μάχη για να κρατηθούν όσο πιο κοντά γίνεται στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, επιθετικές ομάδες, ευάλωτες άμυνες και εξαιρετικές οι αποδόσεις στα γκολ.


Ο Ολλανδός θα καθαρίσει...Μονό (Tipsters League) Mε δυάδα και... Ζινιάκ Mε δυάδα και... Ζινιάκ

21:00 Πάσος Φερέιρα – Φαμαλικάο: Goal/goal & over 2,5 (2.35)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις