Στη μάχη των δοκιμαστικών

Στη μάχη των δοκιμαστικών

Γειά και χαρά σας φίλοι Κουβανέζοι! Η καραντίνα συνεχίζεται, ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά. Η F1 επιστρέφει, αυτή τη φορά σε τούρκικο έδαφος με το ομώνυμο grand prix.

Δεν θα έχουμε εκτενή ανάλυση της συγκεκριμένης πίστας στη σημερινή στήλη, θα το αφήσω για την ώρα του αγώνα που έχει και μεγαλύτερη σημασία.

Στη μάχη των δοκιμαστικώνΠερνάμε στο ψητό και πάμε στα πρώτα δοκιμαστικά που λαμβάνουν χώρα τη Παρασκευή το πρωί. Πολλοί πιλότοι ενδέχεται να μην έχουν ξανά αγωνιστεί στο συγκεκριμένο circuit, αφού έχει να μπει στο πρόγραμμα από το 2011, οπότε τα πρώτα δοκιμαστικά θα είναι κυρίως αναγνωριστικά. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη πίστα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης απέναντι στις Mercedes, που λογικά θα καταφέρουν να πρωταγωνιστήσουν και πάλι.

Ποντάρισμα λοιπόν στα πρώτα δοκιμαστικά και στο να είναι πρώτος ο  Λιούις Χάμιλτον. Το ότι μπορούμε να τον βρούμε σε τιμές αουτσάιντερ σε σχέση με τον ομόσταυλό του, εμένα με καλύπτει και με το παραπάνω. Επίσης ποντάρισμα στη διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο να είναι πάνω από 0,250 δευτερόλεπτα. Στις τελευταίες πίστες οι Mercedes συνηθίζουν να πηγαίνουν σε όλο το διήμερο των δοκιμαστικών χρησιμοποιώντας κυρίως τις μεσαίες γόμες ελαστικών και πάλι να καταφέρνουν να παίρνουν τις πρωτιές. Με αυτή τη λογική η διαφορά δε μπορεί να παίξει πολύ χαμηλά και το ποντάρισμα μας έχει βάση.


Στη μάχη των δοκιμαστικών Μονό Στη μάχη των δοκιμαστικών Στη μάχη των δοκιμαστικών

13/11, 10:00 Νικητής δοκιμαστικά 1: Λιούις Χάμιλτον (2.50)


Στη μάχη των δοκιμαστικών Μονό Στη μάχη των δοκιμαστικών Στη μάχη των δοκιμαστικών 

13/11, 10:00 Διαφορά νικητή δοκιμαστικά 1: over 0.250 δευτερ. (2.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις