Διπλασιασμός στη χώρα των Βάσκων

Διπλασιασμός στη χώρα των Βάσκων

Καλημέρα σε όλους τους κουβανέζους φίλους. Πέρασε το μoνό μας χθες στο Tipster’s League, αλλά δεν κάναμε το 2/2 στην δυάδα μας διότι μας τα χάλασε η κόκκινη στην Σαμπντόρια στο πρώτο ημίχρονο. Ένα ματς διάλεξα για σήμερα και αυτό θα είναι από την Ισπανία.

Σοσιεδάδ – Γρανάδα: Η Σοσιεδάδ πέρασε αέρας την προηγούμενη εβδομάδα από την έδρα της Θέλτα με 4-1 κάνοντας άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση. Δείχνει να ωριμάζει η ομάδα, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Μεσοβδόμαδα με επαγγελματική νίκη πήρε το τρίποντο για τη φάση των ομίλων του Europa League απέναντι στην Άλκμααρ, χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ και να το φτάσει σε υψηλά επίπεδα. H Γρανάδα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της, μένοντας από αρκετά νωρίς με 10 παίκτες. Άντεξε μέχρι το τέλος παρ’ ότι πιεζόταν ασφυκτικά. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε στην Λευκωσία την Ομόνοια για τους ομίλους του Europa League νικώντας την με 2-0 εύκολα, λόγω του ότι οι Κύπριοι έμειναν με 10 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  •   2/3 Goal/goal μετράνε οι μεταξύ τους ομάδες στην έδρα της Σοσιεδάδ.

Διπλασιασμός στη χώρα των ΒάσκωνΜονό (Tipsters League) Διπλασιασμός στη χώρα των ΒάσκωνΔιπλασιασμός στη χώρα των Βάσκων

17:15 Σοσιεδάδ – Γρανάδα: Goal/goal (2.15)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipsters League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις