Ο Ζλάταν και τα ντέρμπι

Ο Ζλάταν και τα ντέρμπι

Εξαιρετικά τα πήγαμε χθες καθώς πέρασαν όλα, και η δυάδα και τα δύο μονά.

Ένα από τα κλασσικότερα -μη τοπικά- ντέρμπι του νησιού, λαμβάνει χώρα το απόγευμα στο «Όλντ Τράφορντ». Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ ή αλλιώς ο Σόλσκιερ τον Αρτέτα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά το 1-6 από την Τότεναμ, δείχνουν να συνέρχονται. Βοήθησε και η διακοπή άλλωστε σε αυτό, καθώς στα τέσσερα επόμενα που ακολούθησαν έκαναν το 2×2 στο Champions League, και έμειναν αήττητοι στην Premier League. Στο τελευταίο μάλιστα, κόντρα στη Λειψία, έβγαλαν γούστα με τον Ράσφορντ μπροστάρη.

Από την άλλη, η Άρσεναλ δείχνει «λίγη» στα μεγάλα ματς. Είναι σαφώς νέα ομάδα, ο Αρτέτα δίνει τόπο στα νιάτα και είναι απόλυτα λογικό να χρειάζεται χρόνο. Ωστόσο στα κρίσιμα παιχνίδια όπως αυτά με Μάντσεστερ Σίτι, Λέστερ και Λίβερπουλ, η εικόνα των «κανονιέρηδων» ήταν κάτω του μετρίου.

Λογικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, ανεκτό το 2.02.

Ντέρμπι μίσους

Το ντέρμπι της Γένοβας είναι από τα πιο «καυτά» παγκοσμίως. Γνωστό αυτό. Η πόλη χωρίζεται στη μέση, και όποιος αντέξει. Δυστυχώς, το σημερινό θα γίνει με τον κόσμο απόντα, σε ένα άχαρο, άδειο «Λουίτζι Φεράρις». Όμως, όσο κι αν λέμε πως σε αυτά τα ματς δεν υπάρχει φαβορί, σήμερα η Σαμπντόρια προβάρει ως ακλόνητο. Και εξηγούμαι:

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές και τις ήττες κόντρα σε Γιουβέντους και Μπενεβέντο, η ομάδα του Ρανιέρι, αποδίδει εξαιρετικά. Και σε συγκομιδή βαθμών με το 3×3 αλλά και οι εμφανίσεις ήταν γεμάτες, κόντρα μάλιστα σε αντιπάλους από το πάνω ράφι όπως η Λάτσιο και η Αταλάντα. Απουσίες ιδιαίτερες δεν έχει να αντιμετωπίσει, πέραν του αμφίβολου Καντρέβα.

Η Τζένοα, διανύει ακριβώς αντίθετες μέρες. Ψυχολογία στα τάρταρα, ποδόσφαιρο μηδέν, αποτελεσματικότητα επίσης. Μέσα σε όλα αυτά, είχε να αντιμετωπίσει και την ελλιπή προετοιμασία, καθώς 17 παίκτες διαγνώστηκαν με covid-19.

Στην πρόσφατη παράδοση, η «Σαμπ» μετρά οκτώ νίκες σε σύνολο 13 αγώνων, με μόλις δύο ήττες ενώ τρία ματς έληξαν ισόπαλα.

Κατανοητό λοιπόν, απόλυτα, το 1.93 του άσου.

Η πρωτοπόρος

Όσο οξύμωρο κι αν ακουστεί -γιατί περί τέτοιου πρόκειται όταν μιλάμε για Μίλαν-, οι «ροσονέρι» είναι η ευχάριστη έκπληξη της Serie A. Θα πέσει ο ουρανός να με πλακώσει, αλλά με αυτά που έχουν συμβεί την τελευταία δεκαετία, πως αλλιώς να το χαρακτηρίσεις…

Η Μίλαν λοιπόν, συνολικά στη σεζόν μετρά οκτώ νίκες και μία ισοπαλία. Οι τέσσερις είναι ευρωπαϊκές. Η ισοπαλία, με τη Ρόμα, σε ματς που προηγήθηκε τρεις φορές, και άξιζε απόλυτα τη νίκη. Ένας Ζλάταν που αγνοεί τους νόμους της φύσης, παίζοντας σαν έφηβος, την έχει πάρει από το χέρι.

Οι γηπεδούχοι της Ουντινέζε, με μία νίκη μετά από πέντε αγώνες, και με βατό μάλιστα πρόγραμμα, έχουν δείξει το δρόμο που θα ακολουθήσει τη φετινή σεζόν η ομάδα. Ένας και μόνος στόχος, αυτός της παραμονής, και πολύ είναι…

Εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, θεωρώ πως ο Πιόλι θα ψάξει μια επαγγελματική νίκη με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. To combo 2 & under 4,5 στο 2.25.


Ο Ζλάταν και τα ντέρμπιΜονό (Tipster’s LeagueΟ Ζλάταν και τα ντέρμπιΟ Ζλάταν και τα ντέρμπι

13:30 Ουντινέζε – Μίλαν: 2 & under 4,5 (2.25)


Ο Ζλάταν και τα ντέρμπιΔυάδα (απόδοσης 3.90) Ο Ζλάταν και τα ντέρμπιΟ Ζλάταν και τα ντέρμπι

18:30 Μάν. Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: 1 (2.02)

21:45 Σαμπντόρια – Τζένοα: 1 (1.93)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις