Ποντάρισμα στη μάχη των βαθμών

Ποντάρισμα στη μάχη των βαθμών

Γειά σας φίλοι kounanezoi! Καλό μήνα εύχομαι σε όλους, πρωτίστως με υγεία και θετική διάθεση! Κάποια στιγμή θα περάσουν όλα. Στα δικά μας τώρα, πέρασε δυνατό σημείο από το προκριματικό χθες και μας πλήρωσε καλά.

Ανίκητες

Δράση στο grand prix Εmilia Romagna ή απλοϊκά το grand prix της Imola, όπως το ξέρουν οι περισσότεροι. Οι Mercedes σε ακόμα έναν προκριματικό έκαναν το 1-2 και έδειξαν πως δεν έχουν αντίπαλο. Αυτή τη φορά ο Μπότας χαμογέλασε για ελάχιστα δέκατα του δευτερόλεπτου. Ο Φερστάπεν συμπλήρωσε τη 3αδα, που αν και έδειξε αρκετά κοντά στις Mercedes στο κρίσιμο σημείο δεν είχε τη ταχύτητα. Ο Γκασλί λίγες μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, έκανε άψογο γύρο και πήρε τη 4η θέση, με το Ρικιάρντο να κλείνει τη 5αδα.

Μάχη για τους βαθμούς

Οι McLaren έδειξαν, πως θα δυσκολευτούν στο συγκεκριμένο αγώνα, καθώς είχαν θέματα στις υψηλές ταχύτητες. Εκκινούν από την 9η και 10η θέση αντίστοιχα, γενικά στους τελευταίους αγώνες δεν είναι πολύ ανταγωνιστικές οπότε δύσκολα βλέπω να κρατάνε θέση στη 10αδα σε έναν αγώνα που δε ταιριάζει στο μονοθέσιο τους.

Ποντάρισμα στη μάχη των βαθμών

Οι Renault από την άλλη, με το Ρικιάρντο να είναι πολύ ανταγωνιστικός και τον Οκόν εκτός 10αδας ακόμα μια φορά, θα έχουν δύσκολο αγώνα. Ο Οκόν ήταν εμφανώς πιο αργός από τον ομόσταυλό του και δε βλέπω να καταφέρνει να πιάσει 10αδα με αυτή την απόδοση.


Ποντάρισμα στη μάχη των βαθμώνΜονό Ποντάρισμα στη μάχη των βαθμών Ποντάρισμα στη μάχη των βαθμών

14:10 Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: McLaren – όχι (2.10)


Ποντάρισμα στη μάχη των βαθμώνΜονό Ποντάρισμα στη μάχη των βαθμών Ποντάρισμα στη μάχη των βαθμών

14:10 Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Renault – όχι (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις