Πανδαισία στο «Άνφιλντ»

Πανδαισία στο «Άνφιλντ»

Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ συνθέτουν ένα δίδυμο που υπόσχεται γκολ. Βοήθησε η διακοπή των εθνικών τη Λίβερπουλ και τον Κλοπ προκειμένου να μαζέψουν τα κομμάτια τους από τον εκκωφαντικό διασυρμό κόντρα στην Άστον Βίλα. Παρουσιάζονται πιο κυνικοί οι «reds» ωστόσο τα αμυντικά προβλήματα παραμένουν. Πολλές οι απουσίες στα στόπερ, μετά τον Φαν Ντάικ, τραυματίστηκε και ο Φαμπίνιο που κάλυπτε τη θέση ελλείψει άλλων λύσεων.

Η Γουεστ Χαμ, παρουσιάζεται σταθερά καλή, με εμφανίσεις πολύ άνω του μετρίου. Έχει βγάλει μια πεντάδα πολύ απαιτητικών αγώνων με μόλις μία ήττα κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ σκοράρει συνεχώς. Στο «Άνφιλντ», έχει βρει δίχτυα στις τέσσερις απ’ τις πέντε τελευταίες επισκέψεις της.

Προφανώς χαμηλά το goal/goal, ωστόσο ο συνδυασμός του με το over 2,5, μας ανεβάζει στο ελκυστικό 1.80.

Βίοι αντίθετοι

Πέρασμα στην Ολλανδία, εκεί που η Βίλεμ φιλοξενεί τη Φίτεσε. Δεν έχουν μπει καλά στη σεζόν οι γηπεδούχοι, καμία σχέση με την περσινή εικόνα της ομάδας, που κατάφερε να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Διέκοψε το μίνι σερί ηττών με την ισοπαλία στο Ζβόλε, ωστόσο για ακόμη μια φορά δεν έπεισε.

Αντίθετα, πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί η Φίτεσε, ευρισκόμενη στην κορυφή ισόβαθμη του Άγιαξ. Πέντε νίκες και μόλις μία ήττα, εντός προγράμματος, από τον «Αίαντα», ενώ στο τελευταίο κέρδισε πανάξια την -ταλαιπωρημένη από τον covid-19, αλλά πάντα δυνατή- PSV. Στη διάθεση του προπονητή ξανά ο κομβικός Τανανέ, πλήρης το οπλοστάσιο των φιλοξενούμενων.

Θα προκαλέσει έκπληξη άλλο αποτέλεσμα πέρα του διπλού. Στο 2.07.

Τα σερί είναι για να σπάνε…

Τελευταίος σταθμός της σημερινής στήλης, το Μενχενγκλάντμπαχ, εκεί που η Μπορούσια υποδέχεται τη Λειψία. Έβγαλαν αντίδραση το προηγούμενο Σάββατο τα «πουλάρια» στο Μάιντζ, με μεγάλη ανατροπή έφυγαν με τρεις πολύτιμους βαθμούς ενώ μεσοβδόμαδα αν το πίστευαν λίγο περισσότερο, θα είχαν πάρει μια ιστορική νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο τέτοια αποτελέσματα χτίζουν αυτοπεποίθηση για ομάδες τύπου Γκλάντμπαχ.

Η Λειψία προσπαθεί ακόμη να βρει πατήματα στη μετά-Βέρνερ εποχή, δεν είναι το πολυβόλο των περασμένων ετών. Επέστρεψε με πεντάρα από το Μάντσεστερ, ακόμη δεν έχει καταλάβει πως το σκορ έφτασε σε αυτά τα επίπεδα. Κι εδώ που τα λέμε, δεν ήταν… πολλά με λίγα το ματς, άξιζε καλύτερης τύχης. Ναι μεν ήττα αλλά όχι τέτοιας έκτασης.

Ζαλισμένη λοιπόν η μεν, με αυτοπεποίθηση η δε, και ένα αήττητο σερί από… πάντα για τη Λειψία καθώς δεν έχει χάσει ποτέ κόντρα στην Γκλάντμπαχ ανεξαρτήτου έδρας. Ευκαιρία να το σπάσει η Μπορούσια, στο 2.95.


Πανδαισία στο «Άνφιλντ» Δυάδα (απόδοσης 3.77) Πανδαισία στο «Άνφιλντ» Πανδαισία στο «Άνφιλντ»

19:30 Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ: Goal/goal & over 2,5 (1.80)

22:00 Βίλεμ – Φίτεσε: 2 (2.07) Πανδαισία στο «Άνφιλντ» Πανδαισία στο «Άνφιλντ»


Πανδαισία στο «Άνφιλντ» Μονό Πανδαισία στο «Άνφιλντ» Πανδαισία στο «Άνφιλντ»

19:15 Γκλάντμπαχ – Λειψία: 1 (2.95)


Πανδαισία στο «Άνφιλντ» Μονό (Tipster’s League) Πανδαισία στο «Άνφιλντ» Πανδαισία στο «Άνφιλντ»

19:30 Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ: Goal/goal & over 2,5 (1.80)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις