Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Με απόλυτη πίστη στους αριθμούς, ο Λοβέρδος προτείνει ειδικό παίκτη στο 1.90 που έχει επαληθευτεί 14/15 φορές!

NBA Play-Offs με Νικς – Σίξερς

Καλησπέρα NBAερς! Έχει γίνει ένας χαμός στον πρώτο γύρο των Play-offs του NBA, με την καθαρή νίκη των Χιτ επί των Σέλτικς μέσα στη Βοστώνη να είναι το κερασάκι στην τούρτα! Στα σημερινά προγνωστικά NBA έχω ένα ειδικό παίκτη που υπό προϋποθέσεις, έχει ποσοστό επαλήθευσης 93% μέσα στη σεζόν.

Ήταν αναμενόμενο πως Νιου Γιορκ Νικς και Φιλαδέλφεια Σίξερς θα μας χαρίσουν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές. Μπορεί το σκορ να είναι 2-0 υπέρ των Νεοϋορκέζων, όμως τα παιχνίδια ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Το δραματικό φινάλε του δεύτερου αγώνα, ίσως είναι το πιο clutch λεπτό των φετινών Play-offs. Οι Σίξερς ήταν μπροστά με πέντε πόντους 30 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, όμως τελικά ηττήθηκαν με σκορ 101-104. Σε μία φάση με λάθη επί λαθών από παίκτες και μία αμφιλεγόμενη φάση με επαφή που δεν δόθηκε υπέρ της Φιλαδέλφεια, έχει πλέον δημιουργηθεί έξτρα εξωαγωνιστικό δράμα.

Η σειρά πάει για πρώτη φορά στην Φιλαδέλφεια, με τους Σίξερς να έχουν τεράστιο κίνητρο και στόχο τη φέρουν στα ίσα. Όπως ανέφερα και νωρίτερα, η σημερινή μου πρόταση αφορά ένα ειδικό παίκτη. Ενός παίκτη που ο κόουτς Νερς δείχνει να πιστεύει πολύ στα παιχνίδια των Play-offs και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κάιλ Λόουρι.

Ο άσος στο μανίκι του Νερς

Πολλοί θεωρούσαν πως η καριέρα του Λόουρι είχε τελειώσει, μετά τους απανωτούς τραυματισμούς των τελευταίων χρόνων. Όμως ο Νικ Νερς όπως όλα δείχνουν τον θεωρεί σημαντικό «κομμάτι» για την ομάδα του στην παρούσα φάση. Ίσως αυτό έχει να κάνει με την εμπειρία του βετεράνου γκαρντ, ίσως βλέπει κάποιο «κενό» στην άμυνα των Νικς το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί. Το δεδομένο είναι ότι ο χρόνος συμμετοχής του έως τώρα στα Play-offs, είναι κατά οκτώ λεπτά υψηλότερος. Στη κανονική διάρκεια έπαιζε κατά μέσο όρο 28,4, στο πρώτο παιχνίδι έκανε ρεκόρ με 38,8 λεπτά, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι ξεπέρασε τα 33.

Ο Λάουρι με αριθμούς (14,5 PRA)

Ας δούμε τα στατιστικά του στη διάρκεια της σεζόν:

  • 20/25 Over με 31+ λεπτά
  • 15/18 Over με 32+ λεπτά (τα Under ήταν με 14, 14 & 13)
  • 14/15 Over με 33+ λεπτά

Στα δύο παιχνίδια των Play-Offs

  • 2/2 Over με 24 & 17
  • Έχει 2,5 ασίστ με 7,5 πιθανές ασίστ
  • Έχει 5 ριμπάουντ σε 11,5 ευκαιρίες
  • Παίρνει 7,5 προσπάθειες με 46,7%
  • Σουτάρει 6 τρίποντα με 50%
  • Εκτελεί 4 βολές με 75%

Ο καταλυτικός ρόλος του Ταϊρίζ Μάξι

Είναι ξεκάθαρο πως ο Νερς τον στηρίζει στα δύο πρώτα παιχνίδια και εκείνος τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Με τις δύο ομάδες να δείχνουν τουλάχιστον ισάξιες στο παρκέ, δεν πιστεύω πως σήμερα θα αλλάξει το πλάνο των Σίξερς. Οι Νικς είναι #1 στους πόντους, #6 ριμπάουντ και #4 στις ασίστ των αντίπαλων γκάρντ. Όμως είναι δεδομένο πως το πρώτο τους μέλημα στην περιφέρεια, θα είναι ο Μάξι. Πρέπει πάση θυσία να περιορίσουν τον παίκτη που τους έβαλε 33 και 35 πόντους στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μείνουν ξανά χώροι για να εκμεταλλευτεί ο πολύπειρος Κάιλ Λάουρι.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, θεωρώ πως θα τον δούμε και πάλι να ξεπερνά τα 33 λεπτά. Περίμενα το όριο του σήμερα στο 15,5 οπότε στα μάτια μου το παίρνουμε σε «έκπτωση». Κάιλ Λόουρι Over 14,5 PRA σε απόδοση 1.90 στη Bet365.

Μονό
02:30
Νιου Γιορκ Νικς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Κάιλ Λόουρι Over 14,5 PRA
1.90
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις